Motul 8100 Eco-Lite 0W20 5 Lt Tam Sentetik Motor Yağı (2 Adet)
Motul 8100 Eco-Lite 0W20 5 Lt Tam Sentetik Motor Yağı (2 Adet)
Motul 8100 Eco-Lite 0W20 5 Lt Tam Sentetik Motor Yağı (2 Adet)
Motul 8100 Eco-Lite 0W20 5 Lt Tam Sentetik Motor Yağı (2 Adet)
Motul

Motul 8100 Eco-Lite 0W20 5 Lt Tam Sentetik Motor Yağı (2 Adet)

0 Değerlendirme
SKU MO2073-06-01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Adet
Litre / Kilogram
Sentetik
Viskozite
Onay ve Spesifikasyonlar
2 Adet

Motul 8100 ECOLITE 0W20 

Açıklama 

Yeni benzinli motorlar için özel olarak tasarlanmış Synthese-Technologie "Yakıt ekonomisi" motor yağı, doğal emişli veya düşük sürtünmeli ve çok düşük HTHS'li (Yüksek Sıcaklık Yüksek) yağ kullanmak üzere tasarlanmış turbo şarjlı, dolaylı veya doğrudan enjeksiyon kesme) viskozitesi (≥ 2,6 mPa.s).

Viskozite derecesi 20 ve yakıt ekonomisi yağı (API SP-RC, API SP) gerektiren modern benzinli motorlar için uygundur ve/veya ILSAC GF-6a standartları).

Bu onayı gerektiren tüm yeni GM benzinli motorlar için onaylanmış GM-dexos1™ GEN2: BUICK, CADILLAC, CHEVROLET,GM, GMC, OPEL ve VAUXHALL.

Katalitik konvertör dostu.

Bu tip yağ bazı motorlarda kullanım için uygun olmayabilir. Şüpheniz varsa kullanım kılavuzuna bakın.

Standartlar 

  • API SERVICE SP-RC
  • ILSAC GF-6a

Performans

  • CHRYSLER MS 6395
  • FORD WSS M2C 947 A
  • FORD WSS M2C 947 B1
  • FIAT 9.55535-CR1

API SP standardı, API SN gereksinimleri ve tüm eski API standartları üzerinden tamamen geriye dönük uyumludur. API SPRC "Kaynak Koruma" spesifikasyonu, enerji tasarrufu gereksinimleri konusunda daha da talepkardır.

API SP yağları, tüm yağ ömrü boyunca Yakıt Ekonomisi tasarrufu için olağanüstü oksidasyon direnci, daha iyi tortu önleyici koruma, daha iyi motor temizliği, aşınma önleyici koruma ve soğuk sıcaklıkta gelişmiş performans sağlar.

API SP standardı, API SN ve API SN Plus ile karşılaştırıldığında geriye dönük uyumlu olmasının yanı sıra daha yüksek performans sağlar ve özellikle küçültülmüş doğrudan enjeksiyonlu turboşarjlı benzin için LSPI fenomenine karşı daha fazla koruma sağlar.

Motorlar Yakıt Ekonomisi açısından performansa fayda sağlar. Yağlayıcının düşük viskoziteli "Yakıt Ekonomisi" tarafındaki gereklilikler, aynı zamanda daha uzun yağ değişim aralıkları, pistonlar/halkalar temizliği, conta uyumluluğu ve azaltılmış Fosfor içeriği: arıtma sistemleri uyumluluğu artırıldıktan sonra. ILSAC GF-6a spesifikasyonu ayrıca mükemmel motor koruması sağlar %85'e kadar Etanol içeren benzin kullanıldığında (E85).

GM dexos1™ standardı, Model Yılı 2011'den itibaren tüm GM Benzinli motorlar için uygundur. onaylı dexos1 yağı (Avrupa'daki servis dolumu hariç). Spesifikasyon GM dexos1™ benzinle kullanım için tasarlanmıştır motorlar ve GM-LL-A-025, GM 6094M ve GM 4718M'nin yerine geçer. GM dexos1™ ayrıca 2011 öncesi için de geriye dönük uyumludur

GM benzinli araçlar.

GM dexos1™ standardı, API, ACEA ve ILSAC gibi uluslararası standartların çok sıkı gerekliliklerini birleştirir,

Yakıt Ekonomisi faydalarını ve motor dayanıklılığını kanıtlamak için özel GM gereklilikleri ile birlikte.

GM, dexos1™ standardını, yağların yüksek termal kararlılık sağlaması ve olağanüstü bir performans sağlaması için geliştirmiştir. siyah çamur ve viskoziteyi önlemek için yüksek sıcaklıklarda direnç, yanma artıklarından gelen kurumu artırır, oluşturabilir.

Doğrudan enjeksiyonlu turboşarjlı benzinli motorlar, yanma odalarında belirli bir sporadik ön ateşleme fenomeni riskine sahiptir. Bu tür sporadik anormal yanma, yanma odalarından gelen metalik gürültüyü andırır ve bazen kısa bir güç kaybıyla ilişkilendirilir. Düşük Hızlı Ön Ateşleme için LSPI veya Rumble olarak adlandırılan bu fenomen, yanma odasında piston hasarlarına ve nihayetinde motora yol açabilecek çok yüksek basınç tepe noktaları oluşturur. yıkım. Direkt enjeksiyon sistemleri ile donatılmış en son nesil küçültülmüş benzinli motorları için ve GM, mükemmel performansı garanti etmek için motor yağları için dexos1™ GEN2 standardını geliştirmiştir.

Bu anormal yanma riskiyle karşı karşıya kalan bu benzinli motorların bütünlüğü.

Aynı şekilde, doğrudan enjeksiyonlu turbo şarjlı benzinli motorları mükemmel bir şekilde korumak için API SP standardı artık bu LSPI gereksinimini tamamen karşılamaktadır.

Bazı OEM'ler en yeni Benzinli motorları için bir API SP-RC, API SP, API SN, SN-RC, SN Plus ve ILSAC gerektirir.

Maksimum performans ve dayanıklılığı garanti etmek için GF-6a veya GF-5 yağlayıcı.

CHRYSLER MS-6395 (GF-4 seviyesi), FORD WSS M2C 947-A (GF-5 seviyesi) ve FORD WSS M2C 947-B1 spesifikasyonları (GF-5, SN-RC ve SN Plus seviyeleri) bu tür gereksinimleri yansıtır.

FCA Grubu (Fiat Chrysler Automobiles) içinde, FIAT spesifikasyonu 9.55535-CR1, bu CHYSLER MS-6395'i yansıtır.

MOTUL 8100 Eco-lite 0W-20, MOTUL 8100 Eco-lite 0W-20 tarafından belirlenen tüm bu çok zorlu performans ve dayanıklılık gereksinimlerini karşılar.

GM, özellikle dexos1™ standardı için, LPG (Sıvılaştırılmış Petrol) gibi biyo yakıt kullanımına tam uyumluluk dahil


Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar