Shell Helix HX6 10W40 Motor Yağı 4 Lt
Shell Helix HX6 10W40 Motor Yağı 4 Lt
Shell Helix HX6 10W40 Motor Yağı 4 Lt
Shell Helix HX6 10W40 Motor Yağı 4 Lt
Shell

Shell Helix HX6 10W40 Motor Yağı 4 Lt

0 Değerlendirme
SKU S 6520.05
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Sentetik
Partikül
Viskozite
4 Litre
Ürün Açıklaması

Shell Helix HX6 10W40

Shell Helix HX6 10W40, motor performansını artırmak ve uzun ömürlü koruma sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir. Yüksek kaliteli sentetiğin yanı sıra mineral baz yağlarının karışımı ile üretilen yağ, motor içerisindeki sürtünmeyi azaltarak daha verimli kullanım performansına zemin hazırlar.

Üstün temizlik özellikleri, motor parçalarının hem kirden hem de tozdan arınmasına yardımcı olur. Böylece motor daha uzun süre temiz kalırken performans verimliliği de korunmuş olur. Geniş sıcaklık aralığında stabilite gösteren ürün, soğuk başlangıçlarda dahi akışkanlığını koruyarak motorun her bölümüne hızla nüfuz eder.

Aracınızın sahip olduğu motorun koruma altında kalmasını sağlamak için geliştirilen yağ, üretiminde kullanılan yüksek teknoloji neticesinde motor iç aksamlarının çalışma verimliliğine katkı sunar. Shell 10 40 motor yağını tercih ettiğinizde, gözünüz arkada kalmaz.

  • Tortu ve aşınmaya karşı korumaya yardımcı olur.
  • Tek başına madeni yağlardan elde edilemeyecek yüksek performans seviyelerine ulaşmak için hem sentetik hem de madeni baz yağlardan yararlanılır.
  • Aşınmaya karşı koruma sağlayarak motor ömrünü uzatmaya yardımcı olur.
  • Yağ değiştirme aralığının tamamında korumanın devam etmesine yardımcı olur.
  • Benzinli ve dizel motorlu araçlarda güvenle kullanılabilir.
  • Modern araçların sahip olduğu mekanik sistemin ihtiyaçlarına cevap verir.
  • Piston temizliği, motor koruması ve yakıt verimliliği gibi alanlarda üst düzey performans sunar.
  • Motorun sorunsuz çalışmasını sağlayarak güvenilir sürüş deneyimine olanak tanır.

Shell Helix HX6 10W40 Özellikleri

Üstün temizliğe olanak tanıyan motor yağı, özel olarak tasarlanmış temizlik ajanları sayesinde motor içinde biriken tortuları etkili şekilde temizler. Temizliği sağlanan motor parçaları, uzun süreli performansın önündeki engelleri kaldırır. Yakıt verimliliği konusunda da son derece etkili olan ürün, motorun daha az yakıtla daha verimli çalışmasına yardımcı olurken, çevre dostu bir performans ve kullanıcı tasarrufu sağlar.

Sıkça Sorulan Sorular

  • Shell Helix HX6 10W40 Tam Sentetik mi?

Yağın üretiminde sentetik baz yağlar ile mineral baz yağlarının karışımı kullanıldığı için tam sentetik olarak değil yarı sentetik olarak sınıflandırılır.

  • Shell Helix 10W40 Hangi Araçlarda Kullanılır?

Otomobillerden SUV’lere kadar, dizel ve benzinli motorlara sahip olan birçok araçta kullanılabilir. Ancak hem aracın özel ihtiyaçları hem de üretici önerileri doğrultusunda doğru viskozite sınıfını seçmek önemlidir.

  • Shell 10 40 Partiküllü mü?

Partikül filtresi olan dizel araçlarda kullanımı uygun olmayan motor yağı, partikül filtresinin etkin çalışmasına engel olacak, partikül özelliği yoktur.

Karşıladığı Onaylar

API SN/CF; ACEA A3/B3, A3/B4; MB onayı 229.3; VW 502.00/505.00; Renault RN0700

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar