Mobil Delvac MX ESP 15W-40 208 Lt Dizel Motor Yağı
Mobil

Mobil Delvac MX ESP 15W-40 208 Lt Dizel Motor Yağı

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 5015.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Sentetik
Partikül
Viskozite
Onay ve Spesifikasyonlar
180 Kilogram
Ürün Açıklaması

Mobil Delvac MX™ ESP 15W-40 Sentetik Teknolojili Premium Ticari Araç Motor Yağı

Mobil Delvac MX™ ESP 15W-40, Dizel Partikül Filtreleri (DPF) ve Dizel Oksidasyon Katalizörleri (DOC) gibi egzoz gazı işleme sistemlerine ve Egzoz Gazı Geri Dolaşım (EGR) donanımına sahip modern, yüksek güçlü, düşük emisyonlu motorlarda olağanüstü performans sağlarken, karayolu ve arazi uygulamalarındaki en zorlu koşullarda da motor ömrünü uzatmaya yardımcı olan ekstra yüksek performanslı bir dizel motor yağıdır. Günümüzden geriye doğru tüm teknolojilerle uyumlu olan Mobil Delvac MX ESP 15W-40, daha eski geleneksel motorlarda da üstün performans sunacaktır. Sonuç olarak bu ürün; API CK-4, CJ-4, CI-4 PLUS ve CH-4 hizmet kategorilerinin gereklilikleri ile başlıca Orijinal Ekipman Üreticisi (OEM) gereksinimlerini karşılamakta ya da geçmektedir.

Mobil Delvac MX ESP 15W-40, başlıca OEM'ler ile gerçekleştirilen iş birliğine yönelik kapsamlı geliştirme çalışmalarının sonucudur ve ExxonMobil tarafından taşımacılık, madencilik, inşaat, taş ocakçılığı ve tarım endüstrilerinde bulunan yaygın ağır hizmet uygulamaları ve çalışma ortamlarındaki kullanımlar için önerilmektedir. Bu ürün; Caterpillar, Cummins, Detroit, Deutz, Mack, Mercedes Benz, Renault, MAN, Navistar, Volvo ve diğer üreticilerin en zorlu talepleri olan dizel motorlarında olağanüstü koruma sağlamaktadır. Mobil Delvac MX ESP 15W-40, aynı zamanda benzinli motorlarda ve karışık filolar için API SN/SM/ SL şartnamelerinin gerekliliklerini de karşılamakta ya da aşmaktadır. Mobil Delvac MX ESP 15W-40 biyodizel ile uyumludur. *

* olası hizmet ayarlamaları için OEM tavsiyelerini takip ediniz

Özellikleri ve Faydaları

Mobil Delvac MX ESP 15W-40, hem yeni hem de eski motorlarda en üstün performansı sağlamak üzere karma bir motor temizlik sistemi ile formüle edilmiştir. Mobil Delvac MX ESP 15W-40'ın gelişmiş teknolojisi, kurum kaynaklı yağ kalınlaşmasını ve TBN seviyesini uzun yağ değişim aralıkları boyunca mükemmel şekilde kontrol ederken, bunlara ek olarak; yağ sarfiyatına, oksidasyona, korozyona, aşınmaya ve yüksek sıcaklık kaynaklı birikintilere karşı olağanüstü direnç göstermektedir. Biyodizel ile kullanılması tavsiye edilir, mükemmel oksidasyon kararlılığı ve piston temizliği sağlar.

Uygulama Alanları

ExxonMobil tarafından kullanılması tavsiye edilen uygulamalar:

• Dizel Partikül Filtresi (DPF), Seçici Katalitik İndirgeme (SCR), Sürekli Rejenerasyon Sistemi (CRT), Dizel Oksidasyon Katalizörü (DOC) ve Egzoz Gazı Geri Dolaşım (EGR) gibi teknolojiler kullanan, Euro V/VI standardına uygun Modern Düşük Emisyonlu Araçlar dahil Ağır Hizmet tipi Dizel Motorlar

• Daha eski, doğal emişli geleneksel tasarımları kullanan dizel uygulamaları ve EGR teknolojisine sahip turboşarjlı tasarımları da içeren yüksek performanslı dizel uygulamaları.

• Karayolu ağır hizmet taşımacılığı ve inşaat, madencilik, taş ocakçılığı ve tarım gibi arazi faaliyetleri

• Hem yüksek hızlı/ağır yüklü hem de kısa mesafeli alım/teslimat işlerinde faaliyet gösteren karayolu uygulamaları.

• Aşırı düşük hız/ağır yük şartlarında çalışan arazi uygulamaları

• Yüksek performanslı benzinli motorlar ve karışık filo faaliyetleri

• Amerika, Avrupa ve Japonya menşeli orijinal ekipman üreticilerinin (OEM) dizel tahrikli ekipmanları

Şartnameler ve Onaylar

Detroit Fluids Specification93K222

Detroit Fluids Specifications93K218

Mack EO-N Premium Plus 03

Mack EO-O Premium Plus

MACK EOS-4.5

MB-Approval 228.31

RENAULT TRUCKS RLD-3

Volvo VDS-4.5

VOLVO VDS-4

VOLVO VDS-3

MAN M 3575 

API CG-4

API CF-4

API CF-2

API CF

VOLVO VDS-2

API CK-4

API CJ-4

API CJ-4 PLUS

API CI-4

API CH-4

API SN

API SM

API SL

CATERPILLAR ECF-3

Cummins CES 20086

ISUZU DEO (DPD Donanımlı Araçlar ile)

ACEA E7

ACEA E9

JASO DH-2

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar