Mobil Delvac MX 15W-40 16 Kg Yüksek Performanslı Dizel Motor Yağı
Mobil

Mobil Delvac MX 15W-40 16 Kg Yüksek Performanslı Dizel Motor Yağı

0 Değerlendirme
SKU M 4525.10
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Sentetik
Partikül
Onay ve Spesifikasyonlar
16 Kilogram
Ürün Açıklaması

Mobil Delvac MX™ 15W-40

Ürün Tanımı

Mobil Delvac MX 15W-40, günümüzün dizel motorlarında, uzun motor ömrünü destekleyecek şekilde mükemmel yağlama sağlayan ekstra yüksek performanslı bir dizel motor yağıdır. Sonuç olarak, bu ürün esas itibariyle Avrupa ve Amerika’daki belli başlı tüm motor üreticilerinin şartnamelerini karşılamakta ya da aşmaktadır. Bu ürünün ekstra yüksek performansı, çok çeşitli endüstriler, uygulamalar ve karma filolar için kendini sahada kanıtlamıştır. Mobil Delvac MX 15W-40 ürününün ileri kimyasal özellikleri, hem zorlu şartlarda çalışan modern ve düşük emisyonlu dizel motorlarda hem de düşük veya yüksek kükürtlü yakıtla çalışan daha eski dizel motorlarda olağanüstü performans sağlar. Mobil Delvac MX 15W-40; oksitlenme, paslanma ve yüksek sıcaklık birikintilerine karşı mükemmel direncin yanı sıra, kurum birikmesi ve yüksek sıcaklıklardan kaynaklanan yağ kalınlaşmasının mükemmel kontrolünü sağlamak için dengeli bir katık sistemi ile yüksek performanslı baz yağların bir karışımını bir araya getirir.

Özellikleri ve Faydaları

Yüksek çıkışlı, düşük emisyonlu motorlar, motor yağlarından beklenen talepleri önemli ölçüde artırmaktadır. Daha kompakt motor tasarımı, ara soğutucu ve turboşarj kullanımı, yağın üzerindeki ısıl gerilimleri artırmaktadır. Yüksek yakıt enjeksiyon basıncı ve rötarlı ateşleme gibi düşük emisyon teknolojileri; oksidatif kararlılık, kurum seyreltilmesi ve buharlaşma gibi alanlarda daha iyi yağ performansını gerektirmektedir. Mobil Delvac MX 15W-40, modern dizel ve benzinli motorlarda ve daha eski modellerde motor performansına en uygun şekilde katkı sağlamak için yüksek performanslı baz yağlar ve dengeli bir katık sistemi kullanılarak formüle edilmiştir.

Kullanım Yerleri

ExxonMobil tarafından kullanılması tavsiye edilen uygulamalar:

• Önde gelen Japonya, Avrupa ve Amerika menşeli motorlu araç üreticilerinin doğal emişli ve turboşarjlı dizel motorlara sahip ekipmanları

• Karayolu hafif ticari ve ağır hizmet taşımacılığı

• İnşaat, madencilik, taş ocağı ve ziraat gibi yol dışı arazi uygulamaları

• Karma filo uygulamaları

Şartnameler ve Onaylar

Detroit Fluids Şartnamesi93K215

Mack EO-M Plus

Mack EO-N

VOLVO VDS-3

MTU Oil Category 2

RENAULT TRUCKS RLD-2

MB-Onay 228.3

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar