Motul 710 2T 1 Lt 2 Zamanlı Motosiklet Yağı
Motul

Motul 710 2T 1 Lt 2 Zamanlı Motosiklet Yağı

0 Değerlendirme
SKU MO2261-02
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
1 Litre

Motul 710 2T

Açıklama

Yüksek performanslı 2 zamanlı motorlar ile donatılmış, ağır koşullarda yüksek devirlerde çalışan, doğrudan enjeksiyonlu ya da karbüratörlü tüm motosikletler için uygundur: yüksek performanslı motosikletler, spor motosikletler, replikalar, trailer, off road motosikletleri, endure, mopetler… Yağ enjektör sistemleri veya hazır karışımlar, her çeşit benzin kullanan: kurşunlu veya kurşunsuz, etanollü ya da etanolsüz, biyoyakıtlar için uygundur. Katalitik konvertörler ile uyumludur. Diğer Kullanımlar: Scooterlar, ATV, UTV,…

STANDARTLAR

  • API TC
  • ISO -L-EGD
  • JASO FD under N° 033MOT070

%100 Sentetik yağlayıcı, yüksek devirlerde çalışan yüksek performanslı motorlar için özel olarak Ester teknolojisi kullanılarak üretilmiş aşınmaya karşı koruma için mükemmel koruma sağlayan yağ filmi direncine sahip yağlayıcı.

Motor iç sürtünmesini en aza indirerek arttırılmış bir güç çıkışı sağlar.

Japon JASO Fx standardı yağlayıcının özelliklerini değerlendirmek için yağlama, temizleyicilik, duman önleyici ve kurum önleyici olmak üzere 4 test geliştirmiştir.

JASO FD performansı en gelişmiş JASO standardı seviyesidir, JASO FC'ye kıyasla gelişmiş motor temizliği sağlar. Duman ve tortuları en aza indiren çok yüksek yanma özelliklerine sahip sentetik yağlar için geliştirilmiş formülasyon. Benzinle hızlı ve dengeli karışım.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar