Würth

Würth Oto Bakım ve Katkıları

Würth Group montaj, kimyasal teknik ve koruyucu ekipmanların yanı sıra pek çok ürünü olan ve toptan sektöründe faaliyet gösteren küresel pazar lideridir. 1945 yılında Adolf Würth kurulan ve 2017 yılında Alman madeni yağ üreticisi Liqui Moly'i satın alan Würth, oto bakım ve katkı maddeleri ile öne çıkar. Würth, 80'den fazla ülkede şubeleri bulunan ve ağırlıklı olarak bağlantı ve montaj teknolojisi ürünlerinin toptan satışında faaliyet gösteren bir Alman grubudur. Ürün yelpazesinde motor yağları ve katkı maddeleri, gresler ve macunlardan spreyler ve araç bakım ürünlerine, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık maddelerine kadar değişen yaklaşık 4.000 ürün çeşidi bulunmaktadır. Modern ve yenilikçi teknolojiler kullanılarak üretilen performans artırıcı, güçlendirici katkı maddeleri ve temizleyiciler araçların aksamlarını korur ve daha çok verim almanızı sağlar. Aynı zamanda Würth Dumanı Önleyici gibi ürünlerle motorun ömrünü uzatarak daha güvenli kullanılmasına olanak tanır.

Würth Katkı Maddeleri Nelerdir?

Yakıt, motor yağı katkı maddelerinin yanı sıra şanzıman ve radyatör katkı maddeleri de geliştiren Würth, tüm ürünlerini kaliteli ve yüksek performanslı içeriklerden oluşturur. Aynı zamanda araçların çalışmasını büyük ölçüde etkileyen aksamların temizliğinde de büyük rol oynayan temizleyicilere sahiptir. Örneğin, hava girişi temizleyicileri, partikül filtre temizleyici ve kamyon katkı maddeleri mevcuttur. Motordan soğutma grubuna kadar pek çok alan için geliştirilen temizleyici ve katkı maddeleri benzin ve dizel özellikli hemen her araca uygundur. Kullanım talimatları ise oldukça kolay olduğundan profesyonel yardım gerektirmeyen pratik ürünlerdir. Çünkü katkı maddeleri ve temizleyiciler geliştirilirken son kullanıcı hedeflenir. Profesyonel ürünler gibi her biri Würth kalite standartlarını karşılar ve otomotiv endüstrisindeki en iyi içeriklere sahip ürünler arasında yer alırlar. Örneğin Würth Benzin Oktan Yükseltici performansın yanı sıra emisyon için de oldukça faydalıdır.

Würth Oto Bakım ve Katkı Özellikleri

Würth Car Care serisi, her biri kullanımı kolay ve genellikle 400 ml'lik sprey şişelerde sunulan temizleyicilerden oluşur. Her ürün, uygulamaya özel bileşikler içerir ve temizleme ve cilalama için kullanabileceğiniz mikrofiber bezlerle mükemmel bir şekilde birleşir. Würth Motor İçi Temizleyici ve genel bakım ürünleri, otomobilin bakımlı görünmesini sağlamak için mükemmeldir. Ürün yelpazesi pek çok temizlik maddesinden oluşur ve boya, cam ve jant temizliği için temel ürünleri içerir. Sprey şişeleri sayesinde her noktaya eşit püskürtme sağlar. Kalıntı ve iz bırakmadığı için kullanıcı dostudur.

Würth katkı maddeleri ise birikintileri önler, korozyona karşı korur ve optimum yanma ve sıkıştırma sağlar. Sonuç olarak daha düşük yakıt tüketimi ve daha az emisyon, valflerde kurum ve kir birikintileri ile maksimum güç elde etmenize olanak tanır. Würth'ün katkı maddeleri sadece motorunuzu, yakıt sisteminizi ve çevreyi korumakla kalmaz, aynı zamanda bütçeniz için de iyidir. Würth ürün yelpazesi, tüm benzinli veya dizel motorlara uygun beş farklı katkı maddesinden oluşur. Özellikleri ise şöyle sıralanabilir:

  • Tüm benzinli ve dizel motorlar için uygundur.
  • Kolay uygulama için yakıtta çözünür kimyasal katkılar içerir.
  • Motorun ve tüm yakıt sisteminin güvenli bir şekilde temizlenmesi ve korunmasını sağlar.  Yakıt deposundan yakıt pompasına ve yakıt hatlarından enjektörlere kadar yapılan temizlikler için idealdir.
  • Kararma ve korozyona karşı korur.
  • Optimum yanma ve sıkıştırma sağlar.
  • Daha düşük yakıt tüketimi ve daha düşük egzoz emisyonları ile aracınızın tam performans göstermesine yardımcı olur.
  • Her katkı maddesinde "Profesyonel" kalite mührü bulunur.

Würth Katkı Maddeleri ve Temizleyici Fiyatları

Würth ürünleri, partikül filtresi temizliğinden radyatör hava kanalı temizliğine ve koruyucu katkı maddelerine kadar oldukça çeşitli ve etkilidir. Aynı zamanda her biri kullanışlı ambalajlarında herkesin yararlanabileceği şekilde üretilir. Bu nedenle kolaylıkla uygulanır ve hemen performansa etki eder. Würth Kışlık Dizel Performans Artırıcı gibi katkı maddeleri ise yakıt tüketiminizi sınırlar ve tasarruf yapmanıza da olanak tanır.  Würth oto bakım ürünleri oldukça bütçe dostu fiyatlara sahiptir. Küçük miktarlarda kullanıldığında dahi kısa sürede temizlik sağlayan ürünler uzun süre kullanım için idealdir. Siz de Würth oto koruyucu ve temizleyicilerle araçlarınızın düzenli bakımlarını yapmak ve sağladığı üstün performanstan yararlanmak isterseniz dilediğiniz ürüne oilmarkt.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.