Castrol Power 1 4T 10W40 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol Power 1 4T 10W40 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol Power 1 4T 10W40 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol Power 1 4T 10W40 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol

Castrol Power 1 4T 10W40 1 Lt Motosiklet Yağı

0 Değerlendirme
SKU C5103-02
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Viskozite
1 Litre
Ürün Açıklaması

Castrol Power 1 4T 10W40 1 Lt Motosiklet Yağı

Gücü açığa çıkaran formülasyona sahip Castrol Power 1, sürüş keyfini zirvede yaşamak isteyen motosiklet kullanıcılarına özel olarak üretilmiştir. Castrol Power 1 4T 10W40, yüksek performanslı 4 zamanlı motosikletler için özel olarak formüle edilmiştir. Motorunuzun korunması ve performansının optimize edilmesi için tasarlanmıştır. Castrol motosiklet yağı, gelişmiş aşınma ve yıpranma koruma özellikleriyle motorunuzun ömrünü uzatır.

Yüksek performanslı trizone teknolojisi, sürtünmeyi en aza indirerek motor gücünü anında ortaya çıkarır. Yağın viskozite derecesi 10W40'tır. 10W, yağın soğuk havalarda akışını, 40 ise yağın sıcak havalarda akışını ifade eder. Bu değerler, yağın viskozitesinin farklı sıcaklıklarda nasıl değiştiğini gösterir. Hem soğuk hem sıcak havalarda iyi bir yapıya sahip olan yağ, kendinden kilitlemeli kapaklı şişelerde kullanıma sunulur. Yüksek performans sunan özellikleri sayesinde hem soğuk hem sıcak havada performansından ödün vermez.

Castrol Power 1 4T 10W40 Özellikleri

Castrol Power 1 4T 10W40, motosikletinizin performansını ve dayanıklılığını artırmak için tasarlanmış yüksek kaliteli bir motor yağıdır. Üstün motor koruma, sürtünmeyi azaltma, düşük sıcaklık başlangıcı, yüksek sıcaklık dayanımı, korozyon ve pas önleyici, uzun ömürlü performans ve temizleme özelliği sayesinde motorunuzu korur.

  • Motor yağı, motoru korozyona karşı koruyarak iç parçalarının zarar görmesini önler.
  • Gaz tepkimesini önemli ölçüde hızlandırır ve size daha hızlı ve heyecanlı bir sürüş deneyimi yaşatır.
  • Yıpranmaya karşı koruma özellikleri motorunuzun daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlar.
  • İleri formülü, motosiklet motorunu aşınmaya karşı korur ve ömrünü uzatır.
  • Castrol Power 1 4T 10W40, ıslak debriyajlı motosikletler için uygundur ve önde gelen motosiklet üreticilerinin gereksinimlerini karşılar.
  • İleri teknoloji ile üretilen yağ, ani hızlanmayı ve güç çıkışını iyileştirir.

Castrol Power 1 4T 10W40 Hangi Motorlar İçin Kullanılır?

Uzun mesafeli seyahatlerde kullanılan touring motosikletler, yüksek performanslı spor motosikletlerin motorları, rahat sürüş ve daha düşük devirlerde çalışan cruising motosikletler, çıplak motosikletler (naked bikes) olarak adlandırılan ve özellikle şehir içi sürüş için tasarlanan motosikletler için kullanılabilir.

Onay ve Spesifikasyonlar

  • API SN
  • JASO MA-2

Sıkça Sorulan Sorular

Castrol Power 1 4T 10W40 Tam Sentetik mi?

Castrol Power 1 4T 10W40 yarı sentetik motor yağı olarak kullanıma sunulur. Yarı sentetik yağlar, mineral bazlı yağlara göre daha gelişmiş performans özellikleri sergiler.


Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar