Motul 3000 15W50 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Motul 3000 15W50 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Motul 3000 15W50 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Motul 3000 15W50 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Motul

Motul 3000 15W50 4T 1 Lt Motosiklet Yağı

0 Değerlendirme
SKU MO2243-02
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Viskozite
1 Litre

Motul 3000 15W-50 4T 1 Litre

Açıklama

Entegre vites kutusu olan veya olmayan, ıslak veya kuru debriyajlı, katalitik konvertörü bulunan veya bulunmayan 4 zamanlı motorlu motosikletler Diğer kullanımlar: ATV'ler, mopedler… 4 zamanlı motosiklet motoru için mineral motor yağı. Motor ve şanzıman aşınmasını azaltma iddiası özellikle cazip gelse de, gerçekte bu yağların ne kadar başarılı olduğu tartışmalıdır. Ayrıca, bu yağların motor temizliği sağlaması söz konusu olsa da, muhtemelen bu etki kısa süreli ve sınırlı olacaktır.

Motul 3000 Nasıl Yağ?

JASO MA2, bu yağların uç sürüş biçiminde debriyaj bağlantısını optimize ettiği iddia edilen bir özelliktir. Ancak, bu iddianın ne kadar gerçekçi olduğu ve gerçek hayatta ne kadar fark yarattığı konusunda şüpheler bulunmaktadır.

Sonuç olarak, sokak motosikletleri için özel olarak formüle edilen yağlar söz konusu olsa da, bu yağların gerçek performansları hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır ve üreticilerin iddialarına tam olarak güvenmek mümkün değildir. Bu nedenle, motosiklet sahiplerinin bu yağları kullanmadan önce iyi bir araştırma yapmaları ve alternatif ürünleri de değerlendirmeleri tavsiye edilir.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

  • Viteslerin korunmasını ve uzun kullanım ömrünü garanti etmek için Aşırı Basınç özellikli katkı maddeleri ile güçlendirilmiş yağ.
  • Aşınmayı azaltmak ve motorun ömrünü artırmak için yüksek yağlama özellikleri.
  • Motorun temizliğini korumak için yüksek temizleyici ve çözücü özellikler.
  • JASO MA2 yağı, ıslak debriyajın sürtünme plakaları arasındaki sürtünmeyi arttırarak başlangıçta, hızlanma ve tam hızda mükemmel debriyaj kilitlenmesi sağlar.
  • Kolay vites değiştirme.
  • Sentetik veya mineral yağlar ile karıştırılabilir

Standart ve Performans Seviyeleri

  • API SG
  • JASO MA

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar