Motul 5100 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı (6 Adet)
Motul 5100 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı (6 Adet)
Motul 5100 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı (6 Adet)
Motul 5100 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı (6 Adet)
Motul

Motul 5100 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı (6 Adet)

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU MO2258-02-03
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Adet
Litre / Kilogram
Viskozite
6 Adet

Motul 5100 10W-40 4T 1 Litre (6 Adet)

Açıklama

Ester teknolojisiyle geliştirilen Motul 5100 10W-40 4T 1 Lt Motosiklet Motor Yağı, yüksek ısı dayanıklılığıyla buharlaşmayı önleyerek motorun yağ eksiltmesinin önüne geçiyor. Eksilme olmadığı için eksilmelere bağlı yağ ilavesi gerektirmediğinden yüzde 25-30 oranında yağ tasarrufu sağlıyor. 4 zamanlı motosikletler için geliştirilen Motul 5100 10W-40 motosiklet yağı, deterjan türevi kimyasal bileşenlerden oluştuğu için karbon atığı ve çamuru oluşturmuyor. Daha önce oluşmuş karbon atığı varsa da zamanla motoru karbon atıklarından temizliyor. Düşük sıcaklıklarda bile akışkanlığını koruyabilen Motul 5100 10W-40 motor yağ, çalıştırdığınız ilk andan itibaren motoru maksimum şekilde koruyor. Özellikle 10W-40 viskozite seviyesinde motor yağı gerektiren SUZUKi, YAMAHA ve KAWASAKi motorları için tavsiye edilir. Diğer kullanımlar: katalitik konvertörsüz motosikletler, ATV, mopedler…

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

Ester Teknolojisiyle Mükemmel Koruma;

  • Motor parçalarına bir mıknatıs gibi tutunarak parçalar arasında ince bir film tabakası meydana getiriyor. Bu tabaka motoru ve tüm parçaları aşınmaya karşı koruyor.
  • Metal parçaların birbirleriyle temas etmesini önleyen ince yağ tabakası motorun aşırı ısınmasını engelliyor. Bu motorun kullanım ömrünü uzatıyor. Motorun aşırı ısınmasını engelleyen Motul motosiklet yağı sayesinde motor daha fazla güç üreterek ulaşabileceği maksimum performansı sergiliyor.
  • Parçalar arasındaki ince yağ tabakası sürtünmeyi engellediği için buna bağlı oluşan motor sesini de yok ediyor.
  • Çok düşük ve çok yüksek sıcaklıklarda bile viskozitesini koruyabilen motor yağı, iklime bağlı olan yağ değişikliği ihtiyacını ortadan kaldırıyor.
  • Sürtünmeden kaynaklanan tortu oluşumunu engellediği için motorun daima temiz kalmasını sağladığı gibi önceden kalmış tortuları da temizleyerek mükemmel bir motor bakımı da yapıyor.

Ester teknolojisiyle üretilen tecnosythense motor yağı artırılmış yırtılma direnci sayesinde ince film tabakası formunu çok yüksek sıcaklıklarda bile koruyabiliyor. Motor maksimum performansla ve en yüksek devirde dahi çalışsa ince bir film şeridi şeklini yağ tabakasında herhangi bir yırtılma veya aşınma oluşmuyor. Ayrıca yumuşak vites geçişleri ve ideal ıslak debriyaj kavramasını sağlayarak sürüş keyfini maksimuma ulaştırıyor.

Kullanım Alanları ve Kullanım Şekli

  • JASO, üç dereceli MA, MA1 ve MA2 derecelerine sahip olan kendi 4 zamanlı motosiklet standardını -JASO T903-‘ü yarattı.
  • JASO MA2, üç sürüş modu sırasında debriyajın kavramasını sağlamak için en verimli sürtünme seviyelerini sunar: Başlatma, Hızlanma ve Sabit Hız.
  • Yağ Değiştirme Sıklığı: Üreticinin tavsiyesine ve kişisel kullanıma göre değişiklik gösterir.
  • Sentetik ve Mineral motor yağları ile karıştırılabilir.

Standart ve Performans Seviyeleri

  • API SM/SL/SJ/SH/SG
  • JASO MA2 - M033MOT156

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar