Castrol Power 1 Scooter 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol Power 1 Scooter 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol Power 1 Scooter 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol Power 1 Scooter 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı
Castrol

Castrol Power 1 Scooter 10W40 4T 1 Lt Motosiklet Yağı

0 Değerlendirme
SKU C5106-02
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Viskozite
1 Litre

Castrol Power 1 Scooter 10W40 4T Motosiklet Yağı

Castrol Power 1 Scooter motor yağı, modern scooter motorları için özel olarak formülize edilir. Scootek teknolojisinden faydalanılarak özel olarak üretilir. Yüksek kalite standartlarından taviz verilmeden üretimi gerçekleştirilen motor yağı, Castrol güvencesiyle hazırlanarak kullanıma sunulur. 4 zamanlı motorlar için ideal kullanım özelliklerini beraberinde getiren ürün, motosikletinizin performansını maksimum seviyeye taşımanıza destek olur. Gaza dokunduğunuz andan itibaren gücü ve yüksek performansı deneyimlemenize imkân tanır. Sürtünmeye karşı motorunuzu koruma altına alır. Motor sistemine ait tüm takımların birbirleriyle olan temasını güvenli hâle getiren Castrol Power Scooter, ısınma ve aşınma problemlerini büyük ölçüde azaltmayı başarır. Dört mevsim kullanım ayrıcalıklarını beraberinde getiren Castrol scooter yağı ile motorunuzu tam koruma altına alırsınız.

Gücü açığa çıkaran formülasyona sahip Castrol POWER 1, sürüşten keyif alan motosiklet kullanıcılarına özel olarak tasarlanmıştır. Bu ileri teknolojiye sahip ve yüksek kaliteli 4 zamanlı motosiklet yağı hızlı akar ve motor içindeki sürtünmeden oluşan kayıpları en aza indirir. Gaza dokunduğunuz anda mükemmel ivmelenme ve motorunuzdan maksimum güç elde etmenizi sağlar.

Castrol Power 1 Scooter 10W40 Özellikleri

Gaz koluna dokunduğunuz anda üstün hızlanma Castrol Power 1, heyecan sözü veren üstün teknoloji ürünümüzdür. Gaz koluna dokunduğunuz anda üstün hızlanma sağlayarak arzuladığınız heyecanı yaşatmak üzere tasarlanmıştır. Hızlı akma ve tüm parçalara tutunma özellikleri sayesinde ilk tercihler arasında yer alan Castrol Power Scooter motor yağı, 4 zamanlı motorlar için uygun kullanım özelliklerine sahiptir. Motor yakıt israfını büyük oranda engelleyen yağ, aracınızdan maksimum güç elde etmenize imkân tanır. Modern scooter motorları için özel olarak formülize edilen Castrol scooter yağı, Scootek teknolojisinden faydalanılarak üretilir.

  • Motor parçalarının sürtünme sonucu aşınmasını engeller.
  • İlk kalkış anından kontağı kapattığınız ana kadarki tüm süreçte güvenli ve yüksek performanslı bir deneyim sunar.
  • Motor aksamlarının kullanım ömrünü uzatır.
  • Araç performansı üzerinde olumlu bir etki sağlar.
  • İvmelenmeyi kolaylaştırır.
  • Motorun aşırı ısınmasını önler.
  • Yüksek veya düşük sıcaklıklarda motoru koruma altına alır.
  • Motor sistemi içerisinde tortu oluşmasının önüne geçer.

Onay ve Spesifikasyonlar

  • API SN
  • JASO MA-2

Sıkça Sorulan Sorular

Castrol Scooter 10W40 Yağı Hangi Motorlar İçin Kullanılır?

Castrol Scooter 10W40 motor yağı, modern 4 zamanlı scooter motorlarının tümünde güvenle kullanılabilir. Molibden bazlı sürtünme düzenleyicilerden dolayı motor yağının ıslak debriyaj sistemlerinde kullanılması tavsiye edilmez.

Castrol scooter 10W40 Yağı Tam Sentetik mi?

Castrol markası tarafından formülize edilen scooter motor yağı, tam sentetik özellikte olması mineral ve yarı sentetik motor yağlarına göre daha performanslı motor yağıdır.

4 Zamanlı Motorlarda Hangi Yağ Kullanılır?

10w30, 10w40, 20w50, 10w50, 15w50, 15w40, 10w60, 20w40 motor yağları, 4 zamanlı motorlarda yaygın olarak kullanılan ürünler arasındadır.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar