Selenia Perform WR 5W30 3.2 Lt Motor Yağı
Selenia

Selenia Perform WR 5W30 3.2 Lt Motor Yağı

0 Değerlendirme
SKU SL 11004.04
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Sentetik
Partikül
Viskozite
3,2 Litre

Selenia 5W30 Motor Yağı Perform WR

Selenia Perform WR 5W30, en modern dizel motorların ihtiyaçlarına cevap verebilme becerisine sahip yeni tasarlanmış tam sentetik bir motor yağıdır. ACEA C2 şartlarından geçmiş olması, filtrenin tehlikeli biçimde tıkanmasına sebep olabilecek artık yanma ürünlerinden partikül filtresini korumak için vazgeçilmez bir özellik olan düşük kül içeriğini doğrulamaktadır. Aynı viskozimetre oranına sahip ürünlerle karşılaştırıldığında gözle görülür oranda yakıt tasarrufuna imkan veren özel bir formül olan Yüksek Yakıt Ekonomisi Sistemi'ne sahip ilk üründür.

Selenia 5W30 dizel motor yağı, düşük kül içerikli ürünler gerektiren dizel motorlar için tasarlanmış bir yağdır. Düşük kül içeriği, partikül filtresini yanma atıklarından koruyarak arıtma sistemlerinin yüksek verimliliğini sürdürür. Selenia 5W30 motor yağı partiküllü dizel partikül filtresi gibi egzoz arıtma sistemleri ve emisyon kontrol cihazları ile donatılmış Euro 5 dizel motorlar için özel olarak üretilmiş bir sentetik motor yağıdır. Doğal emişli ve turbo şarjlı benzinli motorlar için uygundur.

Selenia 5W30 Özellikleri

Selenia 5W30 motor yağı, motorun en çok baskı altında kalan parçaları üzerindeki korumayı artıran, performans düşüşü ve uzaması durumunda; arızaların ana sebebi olan türbin kirlenmesi tehlikesinin büyük ölçüde düşürür. Düşük kül içeriği ve dizel motorlarda git gide artan yüksek performansı korumasını bir araya getirebilmesi açısından çok yüksek performanslı bir motor yağıdır. Başlıca diğer özellikleri;

  • Yüksek güç performansına sahip motorlar için olağanüstü aşınma koruması
  • Üstün Yakıt Ekonomisi
  • Turbo şarjlarda tortu birikintilerine karşı olağanüstü koruma
  • Yüksek ve düşük sıcaklıklar için olağanüstü termal kontrol
  • Mekanik bileşenler arasında üstün sürtünme azaltma
  • Üstün motor performansı ve gücü

Teknik Özellik Değerleri

  • ACEA Standartları: ACEA C2
  • Onaylar: FCA 955535-S1
  • Viskozite: 5W30
  • Ambalaj: 3,2 Litre

Selenia 5W30 Sıkça Sorulan Sorular

Selenia 5w30 hangi araçlarda kullanılır?

Selenia perform WR 5w30, benzinli ve partikül filtreli veya partikül filtresiz dizel motorlu araçlarda kullanılmak üzere özenle formüle edilmiştir. Genellikle yüksek performanslı, düşük viskozite ve düşük emisyonlu motorlu araçlara tam uyum sağlamaktadır.

Selenia 5w 30 motor yağı nasıl?

Tam sentetik ve düşük viskoziteye sahip olan bu yağ, en soğuk havalarda bile motorun korunmasını ve performansını sağlar. Aynı şekilde sıcak havalarda viskozite direncini koruyarak motorda oluşacak aşınmaları engeller.

Selenia 5w30 tam sentetik mi?

Selenia 5w30 motor yağı, içermiş olduğu yüksek performanslı sentetik baz yağlar ile tam sentetik motor yağıdır.

Selenia 5w30 orjinal motor yağı olduğu nasıl anlaşılır?

Selenia 5w30 partiküllü orjinal motor yağını anlamak için incelemeniz gerekenler şu şekildedir; güvenilir satıcılardan almak, ambalajın üzerindeki hologram veya benzeri güvenlik özelliklerini incelemek, ürün kodu ve ambleminin ambalaj üzerinde düzgün bir şekilde yer aldığını kontrol edin, aşırı düşük fiyatlar, sahte veya kalitesiz ürünleri işaret edebilir bu yüzden fiyat ortalaması yapınız.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar