Total Quartz Ineo Ecs 5W30 Motor Yağı 1 Lt Partiküllü
Total Quartz Ineo Ecs 5W30 Motor Yağı 1 Lt Partiküllü
Total

Total Quartz Ineo Ecs 5W30 Motor Yağı 1 Lt Partiküllü

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU T 8308.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Sentetik
Partikül
Viskozite
1 Litre

Total Quartz Ineo Ecs 5W30 Partiküllü Motor Yağı

Açıklama

Total Quartz Ineo ECS 5W30 motor yağı, Dizel Partikül Filtresinin ve bunun gibi diğer sistemlerin fonksiyonel çalışabilmesi için çok önemlidir. Total Quartz 5W30, tüm mevsimlerde en zor koşullardaki (otoyol, yoğun şehir içi akısı...) beklentileri karsılar. Tüm dizel motorlarda kullanılabilir (Eski veya yeni nesil). Aynı zamanda benzinli motorların çoğu için de uygundur.

Yakıt tasarrufunu artırır ve partikül filtresi gibi egzos emisyon sistemlerinin çalışmasını optimize eder. TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 yakıt tasarrufu konusunda ikinci nesil bir yağdır: tüm eski dizel motorlarda kullanılabildiği gibi daha yeni motorlarda da rahatlıkla kullanılır. Benzinli motorlarda kullanılabilir. TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W-30 partikül filtrelerinin çalışması için hayati öneme sahiptir, ayrıca diğer egzos emişyon düşürücü sistemlerle de uyumludur. TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30, vuruntu benzeri bir olay olan ve motora zarar veren LSPI (düşük hız ön ateşleme) problemine karşı motoru korur.

Age-Resistance teknolojisi, uzun vadede günlük zorluklarla mücadele etmek için uzman koruma sağlar. Age-Resistance teknolojisi, rakipsiz motor koruması sunar. Hiperaktif moleküllerin benzersiz kombinasyonu, ilgili tüm motor parçaları üzerinde güçlü bir yağ film kalınlığı oluşturur. Motorlar, aşırı sıcaklıklarda bile aşınmadan yağ oksidasyonu gibi çeşitli zorluklara karşı korunur.

Özellikleri ve Faydaları

  • CO2 emisyonlarının ve kirletici emisyonların azalmasını sağlar. Dizel Partikül Filtresinin verimliliğini artırmanın yanı sıra yakıt tüketiminin azalması, CO2 emisyonlarının düşmesine sebep olur, düşük fosfor oranı sayesinde mükemmel koruma sağlayarak NOx emisyonunu azaltır.
  • Deterjan ve dispersan katkılarıyla kurum ve çamur oluşumunu önleyerek, üstün motor temizliği sağlar.
  • Partikül filtrelerinin erken tıkanmasını önleyerek takviye etkisi yapar, ömrünü uzatır. (Diğer yağlara oranla %50 daha az metal bileşeni içerir).
  • İlk çalışma esnasında %6 ya varan, ACEA referans yağına kıyasla ortalamada 3% yakıt tasarrufu sağlar (Testler Citroen C4 1.6 HDi aracıyla yapılmıştır).

Standartlar ve onaylar

  • ACEA C2
  • FIAT 9.55535-S1
  • IVECO FPT SC1
  • TOYOTA
  • PSA B71 2290

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar