Opet Antifriz Extended Life 16 Kg Turuncu Antifriz
Opet Antifriz Extended Life 16 Kg Turuncu Antifriz
Opet Antifriz Extended Life 16 Kg Turuncu Antifriz
Opet

Opet Antifriz Extended Life 16 Kg Turuncu Antifriz

0 Değerlendirme
SKU O 5126.11
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
16 Kilogram

Opet Antifriz Extented Life 16 Kg - Dört Mevsim Turuncu Antifiriz

Ürün Tanıtımı

Extended Life Antifreeze, Organik Asit Teknolojisi (OAT) ile üretilen etilen glikol esaslı, uzun ömürlü konsantre soğutma sıvısıdır. Silikat içermeyen, geliştirilmiş formülü sayesinde modern araçlarda, özellikle alüminyum ve demir alaşımlı motorlarda korozyona karşı mükemmel koruma sağlar.

Özellikleri

Fosfat gibi zararlı katık maddeleri içermez, çevre ile uyumludur. Donmaya ve hararete karşı yüksek koruma sağlar, geleneksel antifrizlere göre çok daha uzun ömürlüdür. İçerdiği organik inhibitörler sayesinde araçların motor soğutma sistemlerinde her türlü korozyona karşı üstün koruma sağlar. Sızdırmazlık elemanlarıyla uyumludur. Optimum performans için başka antifrizlerle karıştırılması tavsiye edilmez. Su ile karıştırılarak kullanılmalıdır. Karışımdaki antifriz oranı %33’den az, %67’den fazla olmamalıdır. Aşırı sert su, deniz suyu, tuzlu su ve atık su ile kullanılmamalıdır. Antifrizin rengi (UV) ışınlarına karşı çok hassastır, dolayısıyla uzun süre güneş ışınlarına maruz kalırsa renk değişimi yaşanabilir. Renk değişimi ürünün performansını etkilemez.

Kullanım Yerleri

Binek, hafif ticari, ağır ticari araçlar ile tarım ve iş makinelerinin motor soğutma sistemlerinde dört mevsim güvenle kullanılabilir.

Performans

ASTM D 3306 CUMMINS (ISBe motorlar) DEUTZ TR-0199-99-1115 GM 6277M JOHN DEERE MB-APPROVAL 325.3 MWM 0199-99-2091 MTU/WARTSILA/WAUKESHA KOBELCO/KOMATSU/LIEBHERR RENAULT TYPE D VOLVO VW TL 774-F MAN 324 TYP SNF ONAYLAR DAF 74002 FORD WSS-M97B44-D

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar