H-Mac Antifriz -40 Derece 15 Kg
H-Mac Antifriz -40 Derece 15 Kg
H-Mac

H-Mac Antifriz -40 Derece 15 Kg

0 Değerlendirme
SKU H 7001.09
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
15 Kilogram
Ürün Açıklaması

H-Mac Antifriz -40 Derece 15 Kg

Mavi antifriz, soğutma suyunun donma noktasını düşürmeye ve motor sisteminin donmasını engellemeye yardımcı olur. Ayrıca mavi antifriz, soğutma sıvısının kaynama noktasını yükselterek sıcak havalarda motorun hararet yapmasını önler. Soğutma sıvısı üzerinde ısı transferi gerçekleşmesine de destek veren H-Mac Antifriz -40 derece hava sıcaklığına kadar maksimum performans gösterir. Parlaklar Madeni Yağ tarafından çeşitli analizler sonucu üretilen mavi antifriz, soğutma sistemi içinde hacim olarak yaklaşık %33-50 oranında kullanılmalıdır. Aynı zamanda mavi antifriz, soğutma sistemini pas oluşumuna karşı korumaya da destek sağlar.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

Antifriz çeşitleri arasında yer alan ürün, soğutma sisteminde bulunan maddeler ile uyumlu bileşen yapısıyla ön plana çıkar. Tüm soğutma sistemi parçalarında kullanıma uygun H-Mac Antifriz -40 Derece, motor sirkülasyon pompasının maksimum verimle çalışmasına da destek verir. Mavi antifriz içinde; oksidasyon, korozyon ve pas oluşumunu engelleyen özel kimyasallar yer alır. H-Mac mavi antifriz kullanımın diğer faydaları ise şu şekildedir:

  • Doğru oranla kullanılan mavi antifriz, motor parçalarının uzun ömürlü çalışmasına katkı sağlar.
  • Antifriz sayesinde motorun hararet seviyesini düşürmek mümkündür. Böylece motor parçaları tam verimle çalışır.
  • Mavi antifriz kullanımı motor parçaları arasındaki bağlantılarda pas ve korozyon oluşumunu engeller.
  • Tüm yıl boyunca kullanılan antifriz, maksimum performansla parça korumasına yardımcı olur.
  • Soğutma sıvısının değişim periyodunun, marka üreticisinin önergelerine uygun şekilde yapmak, motorun sıvı dengesini doğru oranda tutmaya destek verir.
  • Araçların kullanım ömrünü ve parça dayanıklılığını artırmak amacıyla mavi antifriz kullanımı mümkündür.
  • Su ile karıştırılan antifriz miktarının mevsime uygun ölçülerle uygulanması, parça bileşenlerini maksimum performansla korumak için gereklidir.

Kullanım Alanları

H-Mac mavi antifriz, araç motorlarının soğutma sıvısı ve radyatör sistemini korumak amacıyla kullanılabilir. Binek veya ticari araçlarda H-Mac Antifriz -40 Derece kullanılabilir. Soğutma sıvısına antifriz eklemek için araç motorunun soğuk olması gerekir. Radyatör içindeki eski sıvı alındıktan sonra mavi antifriz ve kireçsiz su motor bloğuna kolayca eklenebilir. Radyatör bölümü tamamen dolduktan sonra araç çalışmaya hazır hale gelir. Bunun yanı sıra mavi antifriz fiyatları ürünün ambalaj litresine ve teknik özelliklerine göre değişiklik gösterir. Siz de H-Mac mavi antifriz ile motor soğutma sıvısını korozyon oluşturan yabancı maddelere karşı koruyabilir, aracın motor performansının yükselmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar