H-Mac Organik Kırmızı Antifriz -40 Derece 1,5 Lt
H-Mac

H-Mac Organik Kırmızı Antifriz -40 Derece 1,5 Lt

0 Değerlendirme
SKU H 7002.03
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
1,5 Litre
Ürün Açıklaması

H-Mac Organik Kırmızı Antifriz -40 Derece 1,5 Litre

Açıklama

H-Mac Organik Kırmızı Antifriz, motorunuzun performansını ve ömrünü arttıran bir soğutma sıvısıdır. Sıcak iklim koşullarında hararetin yükselmesine ve soğutma suyunun kaynamasına engel olurken, soğuk iklimlerde sistemin donmasını engelleyerek genleşmeden kaynaklanan çatlama ve diğer hasarların oluşumunu engeller.

Sirkülasyon pompasının verimli çalışmasını sağlar ve soğutma suyunun donma noktasını düşürürken, kaynama noktasını arttırarak sistemin donmasını ve aşırı ısınmasını önler. Bu sayede motorunuzun verimliliğini arttırır ve hararetini düşük tutarak ömrünü uzatır.

Organik Kırmızı Antifriz , yer aldığı sistemin yüzeyinde ısı transferini engelleyecek zararlı tabakaların oluşumunu engeller ve oksidasyon, pas ve korozyon önleyici kimyasallara sahiptir. Alüminyum radyatörler de dahil olmak üzere tüm soğutma sistemi parçalarıyla uyumludur ve her türlü metal ve metal alaşımları ile uyumlu çalışır ve korozif madde oluşumunu engeller.

Ayrıca, kavitasyonlarda oluşabilecek korozif maddelere karşı etkili koruma sağlar ve elektroliz oluşumunu engeller. Geleneksel sızdırmazlık elemanları ile uyumlu olarak motor soğutma sistemlerinde kullanılabilir.

Motorunuzun uzun ömürlü ve güvenilir olması için H-Mac' ı tercih edin ve daha verimli bir sürüş deneyimi yaşayın.

H-Mac Organik Kırmızı Antifriz Özellikleri Nedir?

  • Antifriz, motorlu araçların soğutma sistemlerinde kullanılan bir sıvıdır ve sıcaklığı düşük olan hava koşullarında donma noktasının altında kalmayı önleyerek, motorun zarar görmesini engeller. Ayrıca, yüksek sıcaklıklarda kaynama noktasını yükselterek, motorun aşırı ısınmasını önler.
  • Antifriz aynı zamanda, soğutma sistemlerindeki metal parçaların korozyonuna karşı koruma sağlayarak, sistemdeki metal parçaların ömrünü uzatır. Ayrıca, suyun yapısını değiştirerek, kireç, tortu ve diğer birikintilerin oluşumunu engeller ve bu sayede soğutma sistemi parçalarının tıkanmasını önler.
  • Antifriz ayrıca, yüksek sıcaklıklarda soğutma suyunun basıncını arttırarak, sistemin daha verimli çalışmasını sağlar. Bu sayede, motorun daha az enerji tüketmesi ve daha az yakıt harcaması mümkün olur.
  • Genel olarak, antifriz, motorlu araçların soğutma sistemlerinin düzgün çalışmasını sağlayarak, motorun zarar görmesini engeller ve daha verimli bir sürüş deneyimi sağlar.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar