Mobil Mobilgear 600 XP 150 208 Lt Dişli Yağı
Mobil

Mobil Mobilgear 600 XP 150 208 Lt Dişli Yağı

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 4730.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram

Mobilgear 600 XP Serisi

Ürün Tanımı

Mobilgear 600 XP Serisi, sirkülasyonlu veya sıçramalı yağlama sistemlerine sahip tüm kapalı dişli tahriklerinde kullanılmak üzere tasarlanmış üstün aşırı basınç ve yük taşıma özelliklerine sahip ekstra yüksek performanslı dişli yağlarıdır. Mobilgear 600 XP Serisi, dişli teknolojisinin değişen gereksinimlerinin ötesinde kalabilmek için tasarlanmıştır. Dişli kutusu teknolojisi tasarım trendleri, benzer güç verimine sahip daha küçük ünitelere doğru ilerlemektedir. Güç yoğunluğundaki bu artış, dişli yağlarından beklentiyi de arttırmaktadır Mobilgear 600 XP Serisi yağlar, dişlilere, yataklara ve sızdırmazlık elemanlarına ekstra koruma sağlayarak bu baskıyı karşılamak için formüle edilmiştir. Mobilgear 600 XP Serisi, dişli yüzeylerini en erken aşamalarında aşınmaya karşı korumak için formüle edilmiştir. Mikropitting (mikro karıncalanma) denilen mikroskobik aşınma, dişlilerde ciddi hasarlara neden olabilir. Mobilgear 600 XP Serisi, yatak aşınma koruması için endüstri gereksinimini karşılamaktadır veya aşmaktadır. Aslında, Mobilgear 600 XP Serisi, FAG FE 8 endüstri standardı tarafından ölçülen aşınma korumasının 15 katına kadar koruma sağlar. Mobilgear 600 XP Serisi'nin dengeli formülasyonu, yaygın dişli kutusu sızdırmazlık malzemeleriyle uyumluluk sunarken azami düzeyde aşınma ve korozyon koruması sağlar. Mobilgear 600 XP Serisi, dişli kutusu sızdırmazlık malzemelerinin bütünlüğünün korunmasına yardımcı olarak yağ kaçaklarını ve kirlenmeyi önler. Mobilgear 600 XP Serisi, dişlileri, yatakları ve sızdırmazlık elemanlarını koruyarak, ekipman güvenilirliğini ve üretkenliği artırabilir. Mobilgear 600 XP Serisi yağlar, 100 ºC'ye kadar dökme yağ sıcaklıklarında çalışan, sirkülasyonlu veya sıçratmalı yağlama sistemi bulunan endüstriyel düz, helezon ve konik muhafazalı dişliler için tavsiye edilir. Özellikle ağır veya şoklu yükler altında çalışan dişliler için uygundur. Mobilgear 600 XP Serisi yağları aynı zamanda denizcilikteki dişli uygulamalarında da yaygın olarak kullanılır. Ayrıca, ağır yüklü ve düşük hızlı kaymalı yataklar ve rulmanlar gibi dişli olmayan uygulamalarda da kullanılabilirler.

Özellikleri ve Faydaları

Mobilgear 600 Serisi ürünler, yenilik ve yüksek performans kabiliyetleriyle ün kazanmış olan Mobil markalı endüstriyel yağların lider üyeleridir. Bu mineral bazlı ürünler, endüstriyel ve denizcilik ekipmanlarını yağlamak amaçlı,en son endüstri standartlarını karşılayan ve çok yönlü olan çok çeşitli yüksek kaliteli endüstriyel dişli yağlarını oluşturmak üzere tasarlanmıştır.

Kullanım Yerleri

Mobilgear 600 XP Serisi yağları, özellikle düz, helezon, konik ve sonsuz dişli gibi çok geniş yelpazede endüstriyel ve denizcilik uygulamalarında kullanılır. Özel uygulamalar aşağıdakileri içerir:

• Konveyörler, çalkalayıcılar, kurutucular, ekstruderler, fanlar, karıştırıcılar, presler, hamurlaştırıcılar, pompalar (petrol kuyusu pompaları dahil), elekler, ekstruderler ve diğer ağır hizmet uygulamalarında bulunan endüstriyel dişli kutuları

• Ana makine, santrifüjler, vinçler, dümen dişlileri, pompalar, asansörler ve dümen taşıyıcıları gibi güverte ekipmanları dahil denizcilik dişli uygulamaları.

• Şaft kaplinleri, vidalar ve ağır yük altında, düşük hızda çalışan kaymalı yataklar ve rulmanlar gibi dişli bulunmayan uygulamalar

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar