Mobil Mobilith SHC 460 175 Kg Yüksek Performanslı Gres
Mobil

Mobil Mobilith SHC 460 175 Kg Yüksek Performanslı Gres

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 4643.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram

Mobilith SHC 460

Mobilith SHC™ Serisi gresler, aşırı sıcaklıklarda çalışan çok çeşitli uygulamalar için tasarlanmış, üstün performans ürünleridir. Sentetik baz yağların benzersiz özelliklerini yüksek kaliteli lityum kompleks kalınlaştırıcının özellikleri ile birleştirirler. Sentetik yağların parafin içermeyen yapıları ve (mineral yağlarla kıyaslandığında) düşük sürükleme katsayıları, düşük sıcaklıklarda mükemmel pompalanabilirlik ile çok düşük ilk çalıştırma ve çalışma torku sağlamaktadır. Bu ürünler, enerji tasarrufu için potansiyel sunmakta ve küresel makaralı ve bilyalı rulmanların yük bölgelerinde çalışma sıcaklıklarını düşürmektedir. Lityum kompleks kalınlaştırıcı yüzeye mükemmel yapışma, yapısal kararlılık ve su direnci özelliklerine yardım eder. Bu gresler yüksek seviyede kimyasal kararlılığa sahiptir. Yüksek ve düşük ısılarda uygun çalışma viskozitesi sunmanın yanında aşınma, pas ve korozyona karşı mükemmel koruma sağlamak için özel bir katık kombinasyonu ile formüle edilmiştir. Baz yağ viskozitesi ISO VG 100'den 1500'e kadar değişen ve NLGI sınıfı 2 ila 00 arasında olan Mobilith SHC Serisi gresler, yedi farklı sınıfta üretilmiştir.

Mobilith SHC Serisi gresler, dünya çapında birçok endüstride birçok kullanıcının tercih ettiği ürünler haline gelmiştir. Bu gresler, benzersiz kaliteleri, güvenilirlikleri, çok yönlülükleri ve sağlamış oldukları performans faydalarıyla tanınmaktadırlar.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil SHC Serisi marka yağlar ve gresler dünya çapında yenilikçi özellikleri ve üstün performansları sayesinde kabul görmekte ve onaylanmaktadır. Mobilith SHC serisi, ExxonMobil'in üstün ürünler sağlamak için ileri teknoloji kullanımında gösterdiği süregelen kararlılığını simgelemektedir. Mobilith SHC Serisi ürünlerin geliştirilmesindeki temel faktör, sürekli gelişmekte olan endüstriyel ekipman tasarımı için mükemmel performans sağlayacak ürün önerilerimizi güvence altına alan, bilim insanlarımız ve uygulama uzmanlarımızın orijinal ekipman üreticileri (OEM) ile aralarındaki yakın temastır. Ekipman üreticileri ile yürütülen çalışmalarımız, Mobilith SHC Serisi yağlayıcıların benzersiz performansını ortaya koyan kendi laboratuvar testlerimizin teyit edilmesine katkı sağlamıştır. Bu faydalar arasında; daha uzun gres ömrü, daha iyi yatak koruması ve yatak ömrü, daha geniş bir sıcaklık aralığında uygulanabilirlik ve daha yüksek mekanik verimlilik ve enerji tasarrufu potansiyeli yer almaktadır. Ürün formülasyon uzmanlarımız, yağın yüksek sıcaklık koşullarına karşı dayanıklılık özelliklerinin artırılması için, Mobilith SHC Serisi yağları formüle ederken benzersiz ısıl/oksitlenme direnç potansiyeline sahip olan, özel sentetik baz yağları tercih etmişlerdir. Bilim insanlarımız, en son teknolojiye uygun bir lityum kompleks kalınlaştırıcı teknolojisi geliştirmişler ve Mobilith SHC Serisi ürün grubunun tüm sınıflardaki ürünlerinin performansını artıracak özel katıklar kullanmışlardır.

Kullanım Yerleri

Uygulamayla İlgili hususlar: Mobilith SHC Serisi gresler birçok mineral bazlı ürün ile uyumlu olmalarına karşın, bu gresin diğerleri ile karıştırılması performans düşüşüne yol açabilir. Bu nedenle, gresin Mobilith SHC Serisi greslerden biri ile değiştirilmesinden önce, azami performans faydalarını görebilmek için sistemin iyice temizlenmesi gerekir. Mobilith SHC Serisi gresler pek çok performans avantajını paylaşsa da, uygulama alanları en iyi şekilde her ürünün kendi sınıfı açısından açıklanır:

• Mobilith SHC 100 esas olarak düşük sürtünme, düşük aşınma ve uzun hizmet ömrünün istendiği elektrik motor gibi yüksek devirli uygulamalar için önerilen aşınma önleyici ve aşırı basınç gresidir. Sentetik baz yağlı, NLGI 2 Sınıfı / ISO VG 100 gresidir. Uygulama sıcaklığı -40 ºC* ile 150 ºC arasındadır.

• Mobilith SHC 220 çok amaçlı, ağır hizmet otomotiv ve endüstriyel uygulamaları için önerilen NLGI 2 aşırı basınç gresidir. ISO VG 220 sentetik baz yağ içerir. Mobilith SHC 220 için önerilen çalışma sıcaklığı -40 ºC* ile 150 ºC arasındadır.

• Mobilith SHC 221 çok amaçlı, özellikle merkezi gres sistemlerinin kullanıldığı ağır hizmet otomotiv ve endüstriyel uygulamaları için önerilen aşırı basınç gresidir. ISO VG 220 sentetik baz yağ içerir. Mobilith SHC 221 için önerilen çalışma sıcaklığı -40 ºC ile 150 ºC arasındadır.

• Mobilith SHC 460, ISO VG 460 sentetik baz yağı içeren NLGI 1.5 sınıfında olan, zorlu endüstriyel ve denizcilik uygulamaları için önerilen bir aşırı basınç gresidir. Düşük ve orta hızlarda ağır yükler altında ve su direncinin kritik bir faktör olduğu uygulamalarda üstün yatak koruması sağlar. Mobilith SHC 460, haddehaneler, kağıt fabrikaları ve denizcilik uygulamalarında benzersiz bir performans sergilemiştir. Önerilen uygulama sıcaklığı -30 ºC* ile 150 ºC arasındadır.

• Mobilith SHC 1000 Special, ISO VG 1000 sınıfında sentetik baz yağına sahip ve sınır yağlama koşullarında çalışan düz veya döner elemanlı rulmanlar için azami koruma sağlamak üzere %11 grafit ve %1 molibden disülfür içeren katı yağlayıcılarla takviye edilmiş, NLGI 2 sınıfında bir grestir. Bu ürün çok düşük hız, kayma teması, ve yüksek sıcaklık gibi şartlar altında çalışan yatakların ömrünü uzatmak için tasarlanmıştır. Mobilith SHC 1000 Special'ın -30 °C* ile 150 °C sıcaklık aralığında ve uygun bir gresleme sıklığında çalıştırılması tavsiye edilir.

• Mobilith SHC 1500 NLGI 1.5 Sınıfı / ISO VG 1500 sentetik baz yağlı grestir. Esas olarak çok düşük hızlar, ağır yükler ve yüksek sıcaklıklarda çalışan düz ve döner elemanlı rulmanlar için önerilir. Mobilith SHC 1500 için önerilen çalışma sıcaklığı uygun gresleme aralıkları dikkate alındığında -30 ºC* ile 150 ºC arasındadır. Mobilith SHC 1500 ile sürekli yağlama, ağır hadde tezgahı uygulamalarındaki yatak ömrünün uzatılmasında çok etkili olmuştur. Mobilith SHC 1500 aynı zamanda döner fırın rulmanları ve cüruf transfer vagonlarının rulmanlarında mükemmel performans sergiler.

• Mobilith SHC 007, NLGI 00 sınıfında / ISO VG 460 sentetik baz yağlı bir grestir. Önerilen çalışma sıcaklığı uygun gresleme aralıkları dikkate alındığında -50 ºC ile 150 ºC arasındadır. Öncelikli kullanım yerleri, geleneksel yarı sıvı greslerin yağlama ömürlerinin kısalığı nedeniyle uygun olmadıkları, yüksek sıcaklıklara maruz kalan ve gresle yağlanan endüstriyel dişli kutuları ile ağır vasıta kamyon treyler tekerlek poyralarıdır. *Düşük ısı iddiaları, sırasıyla ilk çalıştırmada ve 1 saatte ASTM D 1478 sonuçları ile 10.000/1.000 gcm azami limitlerinin karşılaştırılmasına dayanır.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar