Mobil Grease XHP 222 18 Kg Uzun Ömürlü Lityum Kompleks Gres
Mobil

Mobil Grease XHP 222 18 Kg Uzun Ömürlü Lityum Kompleks Gres

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 4601.12
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
18 Kilogram
Ürün Açıklaması

MOBILGREASE XHP 222

Mobilgrease XHP™ 220 Serisi ürünler çok geniş uygulama alanları ve çalışma koşulları altında kullanılan uzun hizmet ömürlü lityum kompleksi greslerdir. Bu gresler öncü nitelikte en yeni özel lityum kompleks imalat teknolojisi uygulanarak geleneksel ürünlerin üzerinde performans sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Bu ürünler, yüksek sıcaklıklarda mükemmel yapışma, yapısal kararlılık ve su kirliliğine karşı dayanım performansı sağlamak üzere formüle edilmişlerdir. Bu gresler yüksek düzeyde kimyasal kararlılık sergilemekte, pas ve korozyona karşı mükemmel koruma sağlamaktadır. Bu greslerin yüksek damlama noktası vardır ve önerilen azami çalışma sıcaklıkları 140ºC (284ºF) düzeyine çıkmaktadır. Mobilgrease XHP 220 Serisi gresler, NLGI 00, 0, 1, 2 ve 3 sınıfında ve ISO VG 220 baz yağ viskozitelerinde temin edilebilmektedir. Mobilgrease XHP 220 gresleri aralarında endüstriyel, otomotiv, inşaat ve denizcilik sektörleri başta olmak üzere çok geniş uygulama alanları içinde kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. Bu greslerin performans özellikleri; yüksek sıcaklık, su kirliliği, şok yükler ve uzun gres uygulama aralıklarındaki operasyonlar dahil olmak üzere tüm zor çalışma koşulları altında ideal çözüm olma özelliğini sergiler. Mobilgrease XHP 222 Special pivot pim uygulamalarında ve yağ filminin kaybına yol açan diğer zorlu koşullarda aşınmaya karşı koruma sağlayan %0,75 molibden disülfit içeren yüksek basınca dayanıklı bir gresdir.

Özellikleri ve Faydaları

Mobilgrease XHP 220 Serisi gresler, Mobilgrease marka ürünler arasında öncü niteliğindedir, yenilik ve mükemmel performans açısından tanınmış ve kabul görmüştür. Mobilgrease XHP 220 Serisi gresler, formülasyon teknik uzmanlarımız tarafından tasarlanmış ve dünya genelinde teknik personelimiz tarafından verilen destek ile kullanıma sunulmuş yüksek performanslı ürünlerdir. Mobilgrease XHP 220 Serisi greslerin mükemmel yapışma ve tutunma yanı sıra yüksek damlama noktası özelliklerini sağlayan temel faktörler arasında araştırma tesislerimizde geliştirilmiş ve modern imalat tesislerinde uygulamaya sokulmuş özel imalat teknolojileri yer alır. Bu ürünler, mükemmel oksidasyon kararlılığı, pas ve aynı zamanda korozyon kontrolu ve su kirliliğine karşı direncin yanı sıra, aynı zamanda aşınmaya karşı ve EP koruması açısından mükemmel özellikler sağlayan seçkin katıklarla ile üretilmiştir. Mobilgrease XHP 220 Serisi ürünler, aşağıda verilen özellik ve potansiyel faydaları sağlar: Kullanım Yerleri Mobilgrease XHP 220 Serisi gresler, endüstriyel, otomotiv, inşaat ve denizcilik uygulamalarını da içeren çok çeşitli ekipmanlarda kullanılır. Mavi rengi, uygulama noktasının tespit edilmesini kolaylaştırır.

Mobilgrease XHP 005 ve 220 daha yumuşak ve yüksek sıcaklığa dayanıklı gresler olup, ExxonMobil tarafından merkezi gres uygulama sistemlerinde, dişli yağlamasında ve aşırı soğuklarda pompalanabilmenin önemli olduğu durumlarda tavsiye edilir.

Mobilgrease XHP 221, ExxonMobil tarafından endüstriyel ve denizcilik uygulamaları, saşi bileşenleri ve tarım makinelerinde kullanılmak üzere tavsiye edilir. Mükemmel düşük sıcaklık performansı sağlar. Mobilgrease XHP 222, ExxonMobil tarafından endüstriyel ve denizcilik uygulamaları, şasi aksamları ve tarım makineleri için tavsiye edilir. Yapışkan formülasyonu sayesinde uygulama alanında daha uzun süre kalır.

Mobilgrease XHP 223, ExxonMobil tarafından yüksek sıcaklık ve sızdırmazlık özelliklerinin iyi olmasını gerektiren uygulamalar için tavsiye edilir. Bu gres, özellikle zorlu kamyon tekerlek rulmanları uygulamalarında veya titreşimli şartlara maruz kalan rulmanlı yataklarda ya da yüksek hıza dayalı olarak iyi kanallama özelliklerini sağlayacak daha sert bir gresin kullanılmasını gerektiren durumlar için tavsiye edilir.

Mobilgrease XHP 222 Special, %0,75 molibden disülfit içerir ve gri renklidir, ExxonMobil tarafından endüstriyel orta hizmet uygulamaları, şasi aksamları ve tarım makinelerı için tavsiye edilir. Ayrıca, king pimi, istavroz mafsalı, beşinci teker ve kepçe pimi gibi yerlerde de kullanılabilir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar