Shell Gadus S5 T460 1.5 18 Kg Sentetik Poliüre Ağır Yük Gresi
Shell

Shell Gadus S5 T460 1.5 18 Kg Sentetik Poliüre Ağır Yük Gresi

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU S 6760.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
18 Kilogram

Shell Gadus S5 T460 1.5

Yüksek Performanslı Sentetik Poliüre Ağır Yük Gresi

Performans Özellikleri

1- Düflük Gres Tüketimi: Maksimum kullanım ömrü ve buhara karşı direnci sağlamak için, son teknoloji kalınlaştırıcılar, yüksek kalitede katık paketi ve bazyağların kullanımıyla silindir ve merdane yatakları için geliştirilmiş olup düşük gres tüketimi sağlar.

2- Düşük Bakım Giderleri: Son teknoloji poliüre kalınlaştırıcılar ile elde edilen mükemmel aşınma direnci, yatakların daha uzun ömürlü olmasını ve değişim oranının düşmesini sağlar.

3- Düşük işçilik Giderleri: Gresleme aralığındaki uzamaya ve arıza sürelerindeki düşmeye bağlı olarak işçilik giderlerinde önemli derecede azalma sağlanır.

4- Düşük Atık Gres Maliyeti: Kullanımdaki azalmanın çevre yararına olması gibi atık gres maliyetlerinde de azalma sağlanır.

5- Shell’in uzmanlığı ve geniş Shell ürün portföyü sayesinde maliyetlerde azalma sağlar.

6- Günümüzdeki ve gelecekteki HSE kurallarını her zaman biçimlendiren Shell ürünü Gadus S5 T460 kurşun içermediği gibi hiçbir sağlık ve güvenlik problemi yaşatmaz.

7- Dünyanın en büyük gres üreticisininin, çok geniş uygulamalar için geliştirdiği, performansı kanıtlanmış ürünüdür. 8- Bu ürünün kullanımı atık yağların çevreye verdiği yükü düşürür.

Uygulamalar

* Çelik, Kağıt, Alüminyum, Kimya Ağır yük ve düşük hız şartlarında çalışan düz ve döner elemanların yataklarında kullanım, özellikle tam veya yarı contalanmış elemanlarda.

* Rüzgar türbinleri

* Konkasör yatakları

* Kağıt merdane ve mil yatakları (kuru) Shell Gadus S5 T460, düşük ve yüksek sıcaklık performansının önemli olduğu uygulamalar için tavsiye edilir.

Çalışma Sıcaklığı

-30°C /180°C (200°C k›sa süreli)

FİZİKSEL ÖZELLİKLER

Shell Gadus S5 T460 NLGI 1.5 Renk Açık Kahve Sabun Cinsi Poliüre Baz Yağ Sentetik Kinematik Viskozite IP 71 @ 40°C cSt ASTM D 445 460 işlenmiş Penetrasyon IP 50 295 @ 25°C 0.1 mm ASTM D 217 Damlama Noktası°C IP 132 250 Pompalanabilirlik iyi (Uzun mesafe) Yukarıda verilen değerler tipik olup, üretimden üretime değişebilir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar