Speedol Temp Isı Gresi 0,9 Kg - Yüksek Isıya Dayanıklı Gres
Speedol Temp Isı Gresi 0,9 Kg - Yüksek Isıya Dayanıklı Gres
Speedol

Speedol Temp Isı Gresi 0,9 Kg - Yüksek Isıya Dayanıklı Gres

0 Değerlendirme
SKU SP 7024.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
1 Kilogram
Ürün Açıklaması

Speedol Temp Isı Gresi 0,9 Kg - Yüksek Isıya Dayanıklı Gres

Yüksek hararetlerde kullanılan ısıya dayanıklı bir grestir. Yüksek sıcaklıklardaki uygulamalar için geliştirilmiş özel bir grestir.

Kullanım Yerleri

Yüksek sıcaklıkta çalışan ekmek fırınları, tuğla fırınları, asfalt üretim tesislerindeki makinalarda yüksek performans sağlar. Yüksek sıcaklıklardaki uygulamalar için geliştirilmiş özel bir grestir. Yüksek devirli, hareketli sistemlerde kullanımı önerilmez.

Özellikleri

Çok Yüksek Sıcaklıklarda Çalışma Performansı: Kullanılan inorganik kalınlaştırıcı sayesinde gresin çalışma sıcaklığı limiti baz yağ ve katığın özelliği ile sınırlıdır. Baz yağın sahip olduğu özellikler onun çalışma sıcaklığını belirler. Bu sıcaklık 175 °C civarındadır ancak yakın takip ve yeniden gresleme ile daha yüksek sıcaklıklarda kullanılır.

Uzun Ömürlü Etkin Performans Sağlama: Sahip olduğu jel yapısı dolayısıyla oksidasyona karşı dirençlidir ve oldukça zor buharlaşır. Bu özellikleri dolayısıyla gresin ömrü uzundur ve yüksek sıcaklıklarda iyi performans vermesini sağlar. İçerdiği antioksidan katık ve iyi seçilmiş baz yağ sayesinde yüksek sıcaklıklarda da bozulmadan hizmet verebilir.

Etkin Yük Taşıma Performansı: Kullanılan baz yağ kalitesi çok iyi olduğu için ve yüksek viskoziteli baz yağ seçildiği için çok iyi yağlama sağlar. Zor şartlarda ve düşük devirlerde iyi performans gösterir.

KALINLAŞTIRICI CİNSİ - İnorganik Renk - Açık Kahve NLGI ASTM D 217 2-3 Damlama Noktası, °C ASTM D 566 Damlamaz Çalışma Sıcaklığı, °C - 175°C

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar