Uberlub Excell Hydron 46 180 Kg Hidrolik Sistem Yağı
Uberlub Excell

Uberlub Excell Hydron 46 180 Kg Hidrolik Sistem Yağı

0 Değerlendirme
SKU UB4151-84
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram
Ürün Açıklaması

Uberlub Excell Hydron 46 200 Lt Hidrolik Sistem Yağı

Uberlub Excell Hydron 46, yüksek kaliteli parafinik baz yağlardan üretilmiş oksidasyon, pas ve köpük önleyici, yağdan suyun ve havanın ayrılmasını sağlayan katıklar içerir. Ağır olmayan koşullarda çalışan hidrolik sistemler için hazırlanmış hidrolik yağlardır. Katık paketi sayesinde gümüş kaplı pompalar da dahil olmak üzere bütün malzemeler ile uyum gösterirler. Çok yüksek basınç olmayan endüstriyel ve hareketli hidrolik sistemler için önerilir. Havadan ve sudan ayrılma özelliği çok iyidir.

Özellikleri ve Faydaları

Tortu oluşumunun ve filtre kirliliğinin azaltılmasına katkı sağlar. Sistemi temizler, filtre ömrünü uzatır ve bakım masraflarını azaltır. Pompa kavitasyonunu önler ve sirkülasyon verimliliğini artırır. Stok maliyetlerini ve yanlış uygulanma riskini azaltır.

Kullanım Yerleri

Uberlub Excell Hydron 46, yağlamanın aralıklı olarak yapıldığı kritik nitelik taşımayan endüstriyel uygulamalarında veya kirlenme ve yağ kaçaklarının önüne geçilemediği durumlar için önerilen genel maksatlı yağlardır. Bu yağlar ayrıca yüksek düzeydeki kaçakların sık sık yağ tamamlama gerektirdiği orta hizmet koşulları için de önerilir. Bu ürünler ortalama yağ sıcaklıklarının 60ºC seviyesinin üzerinde olduğu koşullarda kullanılmamalıdır. Özel uygulama alanları arasında aşağıda verilenler yer alır: Orta hizmet endüstriyel dişli uygulamaları Aşınmaya karşı koruma özelliği gerekmeyen merkezi yağlama sistemleri Kritik nitelikte olmayan takım tezgahları.

Performans

DIN 51524 Part 1- HL DIN 51517 Part 2

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar