Mobil SHC 524 20 Lt Yüksek Performanslı Hidrolik Yağ
Mobil

Mobil SHC 524 20 Lt Yüksek Performanslı Hidrolik Yağ

0 Değerlendirme
SKU M 4701.11
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
20 Litre
Ürün Açıklaması

Mobil SHC 524 Hidrolik Yağlar

Mobil SHC™ 500 Serisi yağlar, parafin içermeyen hidrokarbon baz yağlardan sentezlenmiş ve dikkatlice tasarlanmış, süper dengeli bir katık sistemi ile birleştirilmiş üstün performansa sahip hidrolik yağlardır. Kontrollü düşük sıcaklık pompalanabilirliği özelliğine sahip ve yüksek basınç altında çalışan paletli, pistonlu ve dişli pompalar için azami aşınma koruması sağlayan, olağanüstü yüksek kalitede, geniş sıcaklık aralığında, kesme kararlılığına sahip yağlardır. Ürünler, mükemmel düşük ve yüksek sıcaklık gibi özelliklere katkıda bulunan yüksek viskozite indeksine sahiptir ve bu da geniş bir ilk çalıştırma ve çalışma sıcaklığı aralığına maruz kalan ekipmanlar için mükemmel bir seçimdir. Mobil SHC 500 Serisi yağlar, önemli yağlama özelliklerinde kayba neden olmadan yüksek basınçlı, yüksek sıcaklıktaki çalışma ortamlarında uzun süre kullanımlarına izin veren üstün kesme kararlılığı sergiler. Mobil SHC 500 Serisi, uzun yağ/filtre ömrü ve en uygun ekipman koruması sağlayarak hem bakım hem de atık maliyetini azaltmaya yardım eder. Yüksek basınç ve debili pompalar kullanan zorlu şartlarda çalışan hidrolik sistemlerin ihtiyaçlarını ve dar toleranslarda çalışan servo valfler ile yüksek hassasiyetli nümerik kontrollü (NC) işleme merkezleri gibi hidrolik sistem parçalarının çok önemli beklentilerini karşılayacak şekilde ana ekipman üreticileri (OEM) ile birlikte geliştirilmişlerdir. Bu ürünler, çoklu metalurjili tasarım kullanan pek çok hidrolik sistem ve bileşen üreticisinin en sıkı performans gereksinimlerini karşılayarak, mükemmel performans özelliklerine sahip tek bir ürünün geniş ekipman yelpazesinde kullanımını sağlar. Yüksek aşınma önleyici ve film mukavemeti koruması gerektiren zor şartlar altında çalışan sistemler için tasarlanmışlardır, ancak aşınma önleyici olmayan hidrolik yağların genellikle tavsiye edildiği yerlerde kullanılmak üzere formüle edilmişlerdir.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil SHC 500 Serisi hidrolik yağları, üstün düşük ve yüksek sıcaklık performansı göstererek benzer mineral baz yağlı ürünlerin kapasitelerinin üstünde ve ötesinde ekstra bir ekipman koruması sağlamaya yardım eder. Mükemmel oksidasyon direncine sahip bu seri, son derece temiz sistemler ve sorunsuz çalışma sağlarken yağ ve filtre değişim aralıklarının uzamasını sağlar. Yüksek aşınma önleme özellikleri ve mükemmel film güçlendirme özellikleri, plansız ekipman arızalarını önleyen ve üretim kapasitesinde potansiyel iyileştirmeler sağlayabilen, aynı zamanda ekipman çalışma süresini en üst düzeye çıkartan olağanüstü ekipman performansı ile sonuçlanır. Kontrollü sudan ayrışma özelliği sayesinde sisteme sızabilecek az miktarda su ile beraber çalışabilir, yüksek oranda sudan kolayca ayrışma özelliği sunar.

Kullanım Yerleri

• Nümerik Kontrollü (NC) tezgahlar gibi, özellikle de dar imalat toleranslı servo valflerinin kullanıldığı makinelerin tortu oluşumuna maruz kalan hidrolik sistemleri

• Çoklu metal bileşen tasarımına sahip sistemler

• Yüksek basınçlı paletli, pistonlu ve dişli pompalar

• Soğuk ilk çalıştırma ve/veya çok yüksek çalışma sıcaklıklarının tipik olarak rastlandığı sistemler

• Az miktarda suyun kaçınılmaz olduğu uygulamalar

• Dişli ve rulman içeren sistemler

• Yüksek oranda yük taşıma kapasitesi ve aşınma önleyici koruma gerektiren sistemler

• Nem içeren sistemler gibi ince yağ filmi korozyonuna karşı korumanın önemli olduğu uygulamalar

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar