Mobil Pyrotec HFD 46 208 Lt Ateşe Dayanıklı Hidrolik Sıvı
Mobil

Mobil Pyrotec HFD 46 208 Lt Ateşe Dayanıklı Hidrolik Sıvı

0 Değerlendirme
SKU M 4703.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram

MOBIL PYROTEC HFD-U 46 & 68

Ürün Tanımı

Mobil Pyrotec HFD-U serisi, DIN EN ISO 12922 gerekliliklerini karşılayan ateşe dayanıklı hidrolik yağlardır. Mobil Pyrotec HFD-U serisi ürünler, tam sentetik ester baz yağları ve çevre dostu katıkları sayesinde DIN ile uyumlu halde biyolojik olarak çözünebilir ürünlerdir. ISO 15380. Sentetik bazlı bu ürünler, geniş yelpazedeki endüstriyel ve arazi ekipmanların yağlamasında çok yönlü olarak yüksek kalitede hidrolik sıvısı tedariği sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil Pyrotec HFD-U serisi, sistem temizliği ve birikinti azaltımına katkı sağlayarak ve uzun yağ ve filtre ömrüne olanak tanıyarak bakım duruş sürelerini ve maliyetlerini azaltmaya yardımcı olmak için mükemmel ısıl ve oksidasyon kararlılığı özellikleri gösterir. Olağanüstü korozyon ve aşınma önleyici özellikleri, sistem parçalarını aşınma ve çizilmeye karşı korur ve uzun ekipman ömrü sağlamaya yardım eder. Düşük sıcaklık özelliklerinden dolayı geniş bir uygulama alanı sunar. Mobil Pyrotec HFD-U serisi, EU Ecolabel ve Blue Angel gerekliliklerini karşılar.

Uygulama Alanları

Çelik haddehaneleri, metal üretim tesisleri gibi yüksek yangın riski olan bölgelerin yanı sıra yeraltı çalışmalarının yüksek yangın riski oluşturduğu madencilik uygulamalarında kullanımı ExxonMobil tarafından tavsiye edilmektedir. Ayrıca, yüksek çevresel risk taşıyan yerlerde de kullanımı tavsiye edilmektedir.

• Yangın tehlikesi bulunan veya çevresel olarak hassas bölgelerde kullanılan hidrolik ve sirkülasyon sistemleri

• Sürekli döküm makinesi

• Yüksek fırın

• Tav fırını

• Yeraltı ve açık maden ocakları

• Tünel açma

• Ormancılık ekipmanları

• İnşaat ekipmanları

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar