Shell Tellus S2M 46 15 Kg 46 Numara Hidrolik Yağı
Shell Tellus S2M 46 15 Kg 46 Numara Hidrolik Yağı
Shell Tellus S2M 46 15 Kg 46 Numara Hidrolik Yağı
Shell

Shell Tellus S2M 46 15 Kg 46 Numara Hidrolik Yağı

0 Değerlendirme
SKU S 6641.10
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
15 Kilogram

Shell Tellus S2M 46 Numara Hidrolik Yağı

Özel olarak formüle edilen ve yüksek performans özelliği ile ön plana çıkan Shell Tellus S2M 46 hidrolik yağ, geniş sıcaklık aralığında dahi hidrolik sistemlerde güvenilir performans sunar. Yüksek viskozite indeksi, değişen sıcaklık koşullarında etkili çalışmaya olanak tanırken, aşınma direnci sürtünme kaynaklı hasarı azaltarak mekanizmaların kullanım ömrünü destekler. Shell Tellus, yüksek viskozite indeksli mineral yağlar ve üstün katık paketi kullanılarak imal edilmiş, yüksek performanslı hidrolik yağıdır. Yağın benzersiz formülü, hidrolik sistemlerin suyla temas etme riskine karşı da üstün koruma sağlar. Dolayısıyla herhangi bir şekilde kullandığınız makine suyla temas ettiğinde, tedirginliğe kapılmanıza gerek kalmaz. Pas ve korozyona karşı yüksek düzeyde dayanıklılık detayı da, aksamların güvenliğinin artmasına yardımcı olur.

Hidrolik sistemlerde hem uzun süreli stabilizasyonun sağlanması hem de filtrenin tıkanma riskinin azalması, hidrolik yağın verimliliğini artıran önemli özellikleri arasında yer alır.

46 Numara Hidrolik Yağ Özellikleri

Shell Tellus S2M 46, düşük iç sürtünme sayesinde enerji verimliliğini artırarak bakım maliyetini belirli oranda azaltır. Ayrıca çevre dostu formülasyonu zararlı maddeler içermediği için, çevresel etkiler minimum seviyeye iner. Ürün, uygulama yönergeleri doğrultusunda düzenli kullanıldığında, mekanik aksamları hızlı şekilde yağlar ve korur. Kısacası düzenli kullanım mekanik aksamların ömrünü uzatırken, parçaların etkili çalışmasına büyük oranda katkı sağlar. Ürünün diğer avantajları ise bunlardır:

  • Optimum viskozite koruması, parçaların çalışma prensibine destek sunar.
  • Uygulama çeşitliliği, ağır yük altında çalışan makinelerden hassas hidrolik ekipmanlara kadar faklı sistemlerde güvenilir kullanıma olanak tanır.
  • Yüksek adaptasyon, sistemi oluşturan bölümlerin hızlı ve etkili şekilde yağlanmasına imkan sunar.
  • Oksidasyon direnci, temel bozunma riskini azaltarak yağın ömrünü uzatır.

Shell Tellus S2M 46 Nasıl Kullanılır?

Verimli kullanım için öncelikle hidrolik sistemdeki eski yağın tamamen boşaltılması ve kirlerin temizlenmesi gerekir. Bu adım, bölümlerin yağ değişimine hazırlanmasını sağlarken yağın etkili biçimde çalışmasını kolaylaştırır. Ayrıca kullanım öncesinde filtrelerin kontrol edilerek gerektiğinde değiştirilmesi, yağın optimum performansını sürdürebilmesine yardımcı olur.

Sıkça Sorulan Sorular

Shell Tellus S2M 46 ne işe yarar?

Hidrolik sistemlerde yağlama ve koruma sağlayarak, hem parçaların aşınmasını azaltır hem de daha verimli çalışma ortamı hazırlar.

Shell Tellus S2M 46 hangi makinelerde kullanılır?

Endüstriyel hidrolik sistemler, hidrolik güç iletim sistemleri ve denizcilik sektöründe hidrolik uygulaması olarak kullanılmaktadır. Hidrolik özellikli tarım makineleri, pres makineleri, vinçler, madencilik ekipmanları ve imalat makineleri gibi birçok endüstriyel araçta kullanılabilir.


Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar