Mobil DTE 26 ISO 68 180 Kg Hidrolik Sistem Yağı
Mobil

Mobil DTE 26 ISO 68 180 Kg Hidrolik Sistem Yağı

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 4714.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram
Ürün Açıklaması

Mobil DTE 26 ISO 68 180 Kg Hidrolik Sistem Yağı

Mobil DTE™ 26 Serisi yağları, geniş çaplı hidrolik ekipman gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanan üstün performanslı aşınma önleyici hidrolik yağlardır.

Uzun yağ/filtre ömrü ve optimum ekipman koruması sağlayarak, bakım maliyetlerini ve atık imha maliyetlerini azaltırlar. Yüksek basınçlı, yüksek hacimli pompalar kullanan ağır hidrolik sistemlerin katı gereksinimlerini karşılamak ve dar toleranslı servovalflar ve yüksek hassasiyetli sayısal kontrollü (NC) tezgahlar gibi diğer hidrolik sistem bileşenlerinin kritik gerekliliklerine cevap vermek amacıyla önde gelen üreticilerle birlikte geliştirilmişlerdir. Bu ürünler, üstün performans özelliklerine sahip tek bir ürüne izin veren çeşitli çoklu-metalürji tasarımları kullanan pek çok hidrolik sistem ve bileşen üreticisinin en sıkı performans gereksinimlerini karşılayarak, olağanüstü performans özelliklerini karşılamaktadır.

DTE 26 Serisi yağları, korozif madde oluşumunu nötralize eden yüksek kalitede baz yağlar ve süper-dengeli bir katık sistemi ile formüle edilmiştir. Aşınmaya karşı yüksek koruma ve film kuvveti koruması gerektiren, ağır koşullar altında çalışan sistemler için tasarlanmalarına rağmen, genelde aşınma önleme özelliği olmayan hidrolik yağların tavsiye edildiği durumlarda da kullanıma uygundur.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil DTE 26 Serisi hidrolik yağları, olağanüstü oksidasyon dayanımı sağlayarak, yağ ve filtre değişimi aralıklarını uzatır. Yüksek düzeyli aşınma direnci özellikleri ve mükemmel film karakteristikleri ile sağlanan üstün ekipman performansı sadece daha az arıza yaşanmasına yol açmakla kalmaz, üretim kapasitesinin artırılmasına da yardımcı olur. Temizleme ve temiz tutma özellikleri, çok çeşitli sistem temizliğinde hizmet sağlar ve kontrollü sudan ayrılma özellikleri yağların az miktarda suyla kontamine olmuş, sistemlerde iyi çalışmasını sağlarken, büyük miktardaki suyu kolaylıkla ayrıştırır.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar