Mobil Vactra Oil No:4 16 Lt Yüksek Kaliteli Kızak Yağı
Mobil Vactra Oil No:4 16 Lt Yüksek Kaliteli Kızak Yağı
Mobil

Mobil Vactra Oil No:4 16 Lt Yüksek Kaliteli Kızak Yağı

0 Değerlendirme
SKU M 4747.10
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
16 Litre

MOBIL VACTRA OIL NO. 4 Kanal ve Kızak Yağları

Mobil Vactra ™ Oil Numbered Serisi, hassas tezgahların kesinlik, soğutma sıvısı ayrışabilirliği ve ekipman koruması gereksinimlerini karşılamak için özel olarak tasarlanmış üstün kaliteli kızak yağlarıdır. Mobil Vactra Oil Numbered Serisi, yüksek kaliteli baz yağlardan dikkatlice formüle edilmiştir ve kontrollü sürtünme özellikleri sağlayan, su ile karışan metal işleme sıvılarıyla uyumlu ve parçalarda ve ekipmanda korozyona karşı koruma sağlayan gelişmiş bir katkı sistemi ile performans dengesi oluşturulmuştur. Özel katık kombinasyonu, tutma - bırakma hareketini azaltır, çelik üzerinde çelik ve çelik üzerinde polimer dahil olmak üzere çok çeşitli kanal malzemelerinde mükemmel sürtünme özellikleri sağlar. Bu, tasarım işleme hızlarında pürüzsüz ve düzgün hareket sağlar, makine verimliliğini ve yüzey kalitesini arttırır. Mobil Vactra Oil Numbered Serisi, yüksek pH'lı soğutucu sıvılarının yağlanmış yüzeyler üzerindeki aşındırıcı etkilerini en aza indirirken, birçok su ile karışan soğutucu sıvılarından kolayca ayrışmayı sağlamak için optimize edilmiştir.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil Vactra Oil Numbered Serisi, kızak yolların zorlu şartlarını karşılayarak ekstra bir makine koruması sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Yağlar mükemmel yağlama ve yük taşıma performansı sergiler ve bu da kaliteli parçaların üretiminin geliştirilmesine önemli ölçüde katkıda bulunur. Mobil Vactra Oil Numbered Serisi, birçok su ve su bazlı soğutucu sıvısından kolay ayrışma sağlayarak çapraz kirlenmenin olası olumsuz etkilerini azaltır ve hem yağlayıcının hem de soğutucu sıvısının servis ömrünü iyileştirir.

Uygulamalar

Mobil Vactra Oil Numbered Serisi ürünleri, takım tezgahı kızak sistemlerinin yağlanması için önerilmektedir. Dökme demir, çelik ve metalik olmayan kanal malzeme kombinasyonları ile kullanım için tasarlanmıştır. Mobil Vactra Oil Numbered Serisi elle, zorla besleme yağlayıcısı veya taşma uygulamasında dolaşım sistemi ile uygulanabilir.

• Mobil Vactra Oil No. Serisi ürünleri, Fives Cincinnati şartnamesi P53, P47 ve P50 gerektiren uygulamalarda kullanıma uygundur.

• Küçük ve orta boy takım tezgahlarındaki yatay kızaklar için 1 ve 2 No'lu Mobil Vactra Yağ tavsiye edilir. Ayrıca büyük makinelerde sirkülasyon uygulaması için ve orta dereceli bir hidrolik sıvı olarak da uygundurlar.

• Mobil Vactra Oil No. 3 ve No. 4 normalde, basınçların yüksek olduğu ve iyi hassasiyet gerektiren büyük makineler için önerilir. Ayrıca, yağ kaybının problem olabileceği dikey ve eğimli kızaklar ve orta hizmet tezgahı dişli tahrik mekanizmaları için de önerilir.

• Mobil Vactra Oil Numbered Serisi, bilyalı vidaların, doğrusal kılavuzların, başların, çevirme vidalarının yağlanması için kullanılabilir.

• Mobil Vactra Oil Numbered Serisi su bazlı soğutucularda yağ kirlenmesinin soğutucu sıvılarının ömrünü kısalttığı uygulamalar için önerilir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar