Mobil Gargoyle ARC 300 208 Lt Soğutma Yağı
Mobil

Mobil Gargoyle ARC 300 208 Lt Soğutma Yağı

0 Değerlendirme
SKU M 4808.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram
Ürün Açıklaması

Gargoyle Kutup Yağı 300 Soğutma Yağları

Mobil Gargoyle™ Arctic Oil 155, 300 ve Mobil Gargoyle™ Arctic C Heavy ürünleri, öncelikle soğutma kompresörlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış yüksek performanslı naftenik mineral yağlardır. Neredeyse mumsuz olmaları sayesinde çok düşük sıcaklıklarda düşük akma noktalarına ve mükemmel akışkanlığa sahiptirler. Sonuç olarak, bu Mobil Gargoyle Arctic yağlarının kullanılması, ısı transferini iyileştirmek ve bakım için arıza süresini azaltmak için evaporatör borularının temiz tutulmasını sağlamaya yardımcı olur. İyi kimyasal kararlılığa sahiptirler ve hem silindir hem de yatak yağlaması için uygundurlar. Mobil Gargoyle Arctic Oil 155, 300 ve Mobil Gargoyle Arctic C Heavy, kükürt dioksit hariç çoğu soğutucu akışkanla uyumludur. HFC soğutucu akışkanlarla kullanımları önerilmez. Mobil Gargoyle Arctic Oil 155, 300 ve Mobil Gargoyle Arctic C Heavy yağlarının ambalajlı haldeki nem içeriği çok düşüktür. Genleşme valflerinde buz oluşumunu önlemek ve yağ bozulması, bakır kaplama vb. risklerini sınırlamak için yağları kuru tutmak için her türlü önlem alınmalıdır.

özellikler ve faydalar

Mobil Gargoyle Arctic soğutma yağları markası, son birkaç on yılda çok çeşitli soğutma uygulamalarında kullanımlarına dayalı olarak iyi performansları nedeniyle dünya çapında bir üne sahiptir. Mobil Gargoyle Arctic Oil 155, 300 ve Mobil Gargoyle Arctic C Heavy, bu markanın öncüleriydi ve soğutma ekipmanı için gereken belirli özellikleri sağlamak üzere özel olarak üretildi. Bunların arasında en önemlisi düşük akma noktasıdır.

Uygulamalar

Mobil Gargoyle Arctic Oil 155, 300 ve Mobil Gargoyle Arctic C Heavy ürünleri, çoğu geleneksel soğutma kompresöründe ve sıfırın altındaki sıcaklıklarda çalışan diğer makinelerde silindir ve yatak yağlaması için önerilir.

Tipik uygulamalar şunları içerir:

• Büyük endüstriyel pistonlu ve döner soğutma kompresörleri.

• Gıda dondurma ve soğuk depolama tesisleri gibi endüstriyel uygulamalar

• Deniz soğutma uygulamaları

• Öncelikli olarak amonyak soğutucu akışkanla kullanılır, ancak aynı zamanda seçilmiş halokarbonlarla da kullanılır

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar