Mobil Pegasus 610 208 Lt Gaz Motoru Yağı
Mobil

Mobil Pegasus 610 208 Lt Gaz Motoru Yağı

0 Değerlendirme
SKU M 4837.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram

Mobil Pegasus 610 Gaz Motoru Yağı

Mobil Pegasus™ 610, esas olarak hidrojen sülfit veya halojenler (klor, flor, vs. içeren bileşikler) gibi aşındırıcı maddeler içeren yakıtla çalışan orta ve yüksek devirli, dört zamanlı modern motorların yağlanması için tasarlanmış yüksek performanslı doğal gaz motoru yağıdır. Bu motorlar, genellikle yüksek manifold basıncı nedeniyle yeterli yağın valf kılavuz bölgesine ulaşmasının engellendiği, düşük yağ tüketimine sahip, ancak bunun neticesinde valf kılavuzunda ve valfte bozulmaların daha hızlı yaşandığı fakir yanmalı tasarıma sahiptir. Sözü edilen etki, aynı zamanda yanma sırasında oluşan asidik maddelerin, silindirlerin üst kısımlarındaki parçalarda oluşturduğu aşınma ve asidik etki riskini de artırır. Mobil Pegasus 610, bu aşındırıcı maddelerin motor parçaları üzerindeki olumsuz etkilerini dengelemek için tasarlanmış benzersiz bir alkalilik rezervine sahip, yüksek TBN'li gaz motoru yağıdır. Korozyona karşı mükemmel koruma özellikleri, silindir ve valf alanı ile yataklardaki aşınmayı önlemede yardımcı olmakta ve böylece motor ömrünü uzatmakta ve bakım maliyetlerini düşürmektedir. Mobil Pegasus 610, mükemmel aşınma ve sürtünmeyi önleme performansı sunarak, piston sürtünmesini ve kazınması ile silindir gömleği ve segman aşınmasını asgari düzeye indirmeye yardımcı olur Bu yağ, aynı zamanda çöp gazı ve biyokütle gazı uygulamalarında kullanılan pistonlu hava kompresörlerinin yağlanmasında da kullanılabilir. Mobil Pegasus 610, motor ve kompresör parçalarında mükemmel koruma sağlamak üzere tasarlanmış, yüksek kaliteli mineral bazlı yağlar ile ileri teknoloji ürünü katık sistemi kullanılarak formüle edilmiştir. Bu ürün yüksek düzeyde kimyasal kararlılık ile oksitlenmeye ve nitratlaşmaya karşı direnç sergiler. Mobil Pegasus 610 valf aşınmasına, birikinti ve çamur oluşumuna karşı benzersiz bir dayanıklılık gösterir. Çok etkili deterjan ve dispersan özellikleri ile birlikte bu performans üstünlükleri, motor performansının düşmesine ve detonasyon kaynaklı erken ateşlemeye yol açabilen kül ve karbon birikintilerinin kontrol altına alınmasına katkı sağlar.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil Pegasus 610 Gaz Motoru Yağı kirli yakıt kullanılan uygulamalarda ilave koruma sağlar. Bu mükemmel deterjan/dispersan özelliği, aynı zamanda motorun temiz tutulmasına, aşınmanın önlenmesine ve motor performansının artırılmasına olanak verir. Bu ürünün kullanımı bakım maliyetlerinin düşmesine ve üretim kapasitesinin artmasına yardımcı olabilir. Mükemmel kimyasal ve oksidasyon kararlılığı daha uzun yağ değişim aralıkları sağlar ve filtre maliyetlerini düşürür. Bu ürünün yüksek düzeydeki alkalinlik rezerv özelliği, içinde orta derecede aşındırıcı maddeler bulunan gazlar içeren yakıtlar ile çalışan motorlarda kullanılabilmesine olanak verir.

Kullanım Yerleri

Not : Yüksek seviyelerde kükürt veya klor bileşenleri içeren yakıt gazında çalışan motorlarda ayrıca soğutma suyu (motor gömlek suyu) ve yağ sıcaklıkları yükseltilmelidir.

• Orta düzeyde hidrojen sülfit (H2S) içeren yakıtla çalışan gaz motorları

• İçinde TOHCI (Klorid olarak Toplam Organik Halidler) gibi diğer aşındırıcı maddeler içeren yakıtlarla çalışan motorlar

• Çok düşük yağ tüketimi olan dört zamanlı buji ateşlemeli gaz motorları

• Kükürt veya halojen içeren doğal gazlarla çalışan pistonlu kompresörler

• Nominal güçte veya üzerinde, yüksek sıcaklıklarda çalışan yüksek çıkışlı veya atmosferik motorlar

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar