Mobil Rarus 424 20 Lt Üstün Performanslı Hava Kompresörü Yağı
Mobil Rarus 424 20 Lt Üstün Performanslı Hava Kompresörü Yağı
Mobil

Mobil Rarus 424 20 Lt Üstün Performanslı Hava Kompresörü Yağı

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 4787.11
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
20 Litre

Mobil Rarus 424 Hava Kompresörü Yağları

Mobil Rarus™ 400 Serisi, önde gelen kompresör üreticilerinin sıkı gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış üstün performanslı külsüz hava kompresörü yağlarından oluşur. Hafif koşullardan zorlu koşullara kadar çalıştırılan kompresörler için üstün ekipman koruması ve güvenirlik sağlamak üzere geliştirilen yüksek kaliteli mineral baz yağlar ve yüksek performanslı bir katık sistemiyle formüle edilmiştir. Bu yağlar, aşınmaya karşı mükemmel koruma sağlar ve ekipman sorunlarını azaltarak, tortu birikmesini ve taşınmasını en aza indirgeyerek bakım maliyetlerini azaltır. Yüksek FZG Derecelendirmeleri sayesinde Mobil Rarus 400 Serisi, dişli ve rulmanların bulunduğu kompresör sistemleri için mükemmel yağlardır ve karter ve silindir yağları olarak mükemmel seçimdirler.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil Rarus 400 Serisi, geleneksel mineral yağlarla karşılaştırıldığında kompresörlerin daha temiz kalmasını ve daha az tortu oluşumu sağlayarak, bakım zamanı aralarındaki çalıştırma süresini uzatır. Mükemmel oksidasyon ve termal stabilite özellikleri sayesinde, tortu ve çöküntü oluşumunu kontrol altında tutarken daha uzun ömür sağlar. Olağanüstü aşınma ve korozyon önleyici özellikleri, ekipman ömrünü uzatır ve performansı artırır.

Kullanım Yerleri

Mobil Rarus 400 Serisi yağları tek ve çok kademeli hava kompresörleri için tavsiye edilmektedir. Özellikle sürekli yüksek sıcaklık operasyonlarında etkilidir. DIN 51506'ya göre maksimum sıkıştırılmış hava sıcaklığı 220 °C'dir. Genellikle düşük viskoziteli yağ kullanılan Rotari kompresörlerde ve pistonlu kompresörlerde kullanıma uygundurlar. Rarus 400 Serisi yağları, geçmişinde aşırı yağ bozulması, düşük valf performansı veya tortu oluşumuna sahip birimler için tavsiye edilmektedir. Kompresör yapımında kullanılan tüm metaller ve contalar, O-ringler ve salmastralarda kullanılan mineral-yağ uyumlu elastomerlerle uyumludurlar. Mobil Rarus 400 Serisi yağları, tenefüs amaçlı basınçlı hava uygulamalarına yönelik hava kompresörleri için tavsiye edilmez.

Aşağıdaki kompresör tipleri Mobil Rarus 400 Serisi yağları ile mükemmel performans göstermektedir :

  • Pistonlu hava kompresörü karter ve silindirleri
  • Döner vidalı kompresörler
  • Döner kanatlı kompresörler
  • Aksiyal ve sentrifüj kompresörler
  • Kritik dişli ve rulmanlara sahip kompresörler
  • Sabit ve hareketli uygulamalarda kullanılan kompresörler

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar