Liqui Moly GL5 LS SAE 85W-90 Hypoid Şanzıman Yağı 1 Lt (6 Adet) (1410)
Liqui Moly

Liqui Moly GL5 LS SAE 85W-90 Hypoid Şanzıman Yağı 1 Lt (6 Adet) (1410)

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU LM 1103.02 03
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Adet
Litre / Kilogram
Viskozite
6 Adet
Ürün Açıklaması

Liqui Moly GL5 LS SAE 85W-90 1 Litre (6 Adet)

Açıklama

Aşırı yük binen ve diferansiyel kilidine sahip olan/olmayan diferansiyeller için özellikle ünite veya araç üreticisi tarafından Limited Slip katkılı (LS) yağların öngörüldüğü araçlarda kullanılabilir. Binek araçlar, otomobiller için geliştirilmiş yüksek kaliteli dişli yağıdır.
Arkadan itişli araçların kilitli diferansiyelleri için özel olarak geliştirilmiştir. Çok özel geliştirilmiş katıkları ve yüksek basınç (EP) özelliğinin yanı sıra sürtünme katsayısının kontrolü ile kilitli diferansiyel kaydırmaz ve sallantılar önlenmiş olur. Düşük viskoziteli mineral içerikli hipoid dişli yağı. Denenmiş ve test edilmiş iletim teknolojisi olan araçlar için, en zor koşullarda ve büyük sıcaklık dalgalanmaları sırasında bile kusursuz agrega işleyişini sağlar. Dayanıklı yağlama tabakası oluşturarak üstün aşınma koruması ve yağlama güvenliği sağlar. Viskozite sıcaklık davranışları yüksektir.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

  • Sağlam bir yağ filmi oluşturur.
  • Yüksek bir yağlama emniyeti ve optimum bir koruma sunar.
  • Mükemmel viskozite sıcaklık oranı sağlar.

Araç Üreticisi Onayları ve Sınıflandırma

  • MIL-L 2105D
  • API GL5

LIQUI MOLY bu ürünü ilave olarak aşağıdaki özelliklerin veya orijinal yedek parça numaralarının istendiği araçlar veya üniteler için kullanmanızı öneriyor: DAF, GM B 40 1010, Volvo (Achsen/Sperrdifferential)/97311, ZF TE-ML 05C/21C

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar