Mobil Mobilfluid 422 16 Lt Yüksek Performanslı Traktör Yağı
Mobil Mobilfluid 422 16 Lt Yüksek Performanslı Traktör Yağı
Mobil Mobilfluid 422 16 Lt Yüksek Performanslı Traktör Yağı
Mobil Mobilfluid 422 16 Lt Yüksek Performanslı Traktör Yağı
Mobil

Mobil Mobilfluid 422 16 Lt Yüksek Performanslı Traktör Yağı

0 Değerlendirme
SKU M 4581.10
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
16 Litre
Ürün Açıklaması

Mobilfluid™ 422

Ürün Tanımı

Mobilfluid 422, şanzıman ve hidrolik sıvısı gereksinimlerini karşılamak veya aşmak için tasarlanmış yüksek performanslı, çok amaçlı bir traktör yağıdır. Bu ürün, tarım alanlarında ve endüstride kullanılan traktörler ve diğer gezici ekipmanların şanzımanlarında, tahrik ünitelerinde, hidrolik sistemlerinde ve özellikle yağ banyolu fren sistemlerinde kullanılan yağın seviyesinin tamamlanması veya yeniden doldurulması amacıyla formüle edilmiştir. Islak fren sistemlerindeki ötme ve takırdama seslerini önlemek ve istikrarlı fren performansı sağlamak için özel sürtünme karakteristikleri ile tasarlanmıştır. Mobilfluid 422, ağır hizmet dişli aktarma organları ile ağır yüke maruz son tahrik ünitelerinin ihtiyaç duyduğu değişik yağlayıcı performans özelliklerini sağlamak amacıyla, yüksek performanslı baz yağlar ile gelişmiş bir katık sisteminin birleşiminden meydana gelmiştir.

Özellikleri ve Faydaları

Ağır hizmet tipi tarım araçları ve diğer gezici ekipmanların yük, hız ve sıcaklıkları, daha yüksek performans, verimlilikte artış ve işletme masraflarında azalma sağlayacak güç aktarım sıvılarına olan gereksinimleri artırmıştır. Sürtünme kontrolü, aşınmayı önleme, viskozitede kararlılık, pas ve korozyona karşı koruma ve pompalanabilirlik özellikleri, geniş sıcaklık aralığında ve bozuk arazilerde bile, uzun kavrama ömrü, azami frenleme verimliliği ve güvenli çalışma sağlanabilmesi için doğru dengelenmesi gereken özelliklerdir.

Kullanım Yerleri

ExxonMobil tarafından kullanılması tavsiye edilen uygulamalar:

• Tarım, müteahhitlik ve endüstriyel uygulamalarda kullanılan ağır hizmet tipi şanzımanlar, diferansiyeller, son tahrik üniteleri, hidrolik sistemler, hidrolik direksiyon sistemleri, ıslak frenler, kuyruk milleri ve hidrostatik tahrikler

• Sistemlerin dolumu ve seviye tamamlaması

• Yağ banyolu, sinterlenmiş bronz disk frenleri

• Otomatik vitesli binek araçlarda kullanılmaz

• Hipoit dişli tasarımları hariç API GL-4 veya SAE 80 sınıfında yağları gerektiren uygulamalar

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar