Wynn's Motor Yağ Yakma Önleyici (Charge Oil) 400 ML
Wynn's Motor Yağ Yakma Önleyici (Charge Oil) 400 ML
Wynn's

Wynn's Motor Yağ Yakma Önleyici (Charge Oil) 400 ML

0 Değerlendirme
SKU ZY 10062.02
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
400 Ml
Ürün Açıklaması

Wynn's Yağ Eksiltme Önleyici (Charge Oil) 400 ML

ÜRÜN TANIMI

Wynn’s Charge Yağ Katığı, araçlardaki fazla yağ tüketimini azaltmak üzere geliştirilmiştir.

ÖZELLİKLERİ / FAYDALARI

Motor yağının Viskozite İndeksini arttırır. Ağır yük ve yüksek sıcaklıklaraltında dahi yağ filmini güçlendirir. Yağ basınıcını ve kompresyon oranını ayarlar. Aşırı yağ tüketimini azaltarak beyaz egzoz dumanı oluşumunu engeller. Eski motorlarda dahi kararlı yağ filmi oluşmasını sağlar. Motordan gelen sesi azaltır. Tek dereceli ve multigrade tüm sentetik ve mineral bazlı motor yağları ile uyumludur. Katalik konvertöre zarar vermez.

KULLANIM YERİ

Özellikle ağır şartlar altında, yüksek sıcaklıkta ve çok gürültülü çalışan motorlarda kullanımı etkilidir. Araç ve iş makinelerinin fazla yağ tüketimi olan, düşük yağ basıncına ve düşük kompresyona sahip dizel ve benzinli motorlarında kullanımı tavsiye edilir. Özellikle eski motorlarda kullanımı etkilidir. Uzun yolda, sıcak havalarda ya da dağda giden karavan veya araçlarda da kullanımı tavsiye edilir.

KULLANIM ŞEKLİ

Tercihen yeni yağ değişimi ile birlikte motor çalışma sıcaklığındayken yağ tapasından 6 lt motor yağına 1 kutu (400 ml) Wyyn’s Charge Yağ Katığı ilave edilmelidir. İlave edildikten sonra motor 10 dk rölantide çalıştırılmalıdır.2 yağ değişimi arasında kullanılabilir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar