Wynn's Engine Flush Karter Yıkayıcı 425 Ml Motor İçi Temizleyici
Wynn's

Wynn's Engine Flush Karter Yıkayıcı 425 Ml Motor İçi Temizleyici

0 Değerlendirme
SKU ZY 10070.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
500 Ml
Ürün Açıklaması

Wynn's Engine Flush Karter Yıkayıcı 425 Ml Motor İçi Temizleyici

Ürün Tanımı

Wynn’s Karter Yıkayıcı, yağ değişimi öncesi yağlama sistemlerini temizlemek için formüle edilmiş konsantre deterjandır.

Özellikleri / Faydaları

Motor, hidrolik, dişli kutusu ve diferansiyel sistemlerini içten temizler. Motorun önemli parçalarında oluşan vernik, çamur , tortu ve diğer kirliliklerin çabuk ve etkili bir şeklide çözülmesini sağlar. Yağ değişiminden arta kalan kalıntı/kirliliklerden dolayı yeni yağın kirlenmesini engeller. Asitleri nötralize eder. Motorda depozit oluşumunu azaltır. İşlem sırasında ekstra koruma sağlar. Hidrolik valflerdeki depozit oluşumunu azaltarak sesi dindirir. Tek dereceli ve çok dereceli tüm sentetik ve mineral bazlı yağlar ile uyumludur.

Kullanım Yeri

Araç ve iş makinelerinin dizel ve benzinli motorlarında kullanımı tavsiye edilir. Dişli kutuları (otomatik olmayan), diferansiyeller ve redüktörlerde de kullanılabilir.

Kullanım Şekli

Motor sıcakken yağ değişiminden önce motor yağına %5 oranında Wynn’s Karter Yıkayıcı ilave edilmelidir. İlaveden sonra aşırı yükleme yapmadan 10-20 dk rölantide çalıştırın. Motor sıcakken yağı boşaltın. Yağ filtresini ve motor yağını değiştirin.

Transmisyon (manuel) ve Diferansiyellerda

%5 oranında Wynn’s Karter Yıkayıcı’yı transmisyon veya diferansiyel yağına eklenmelidir. Aşırı yükleme yapmadan 1 ile 8 saat arasında çalıştırın. Yağı boşaltın ve yeni yağ ekleyin.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar