F6 Bor Strong Motor Yağ Katkısı 300 ML Motor Onarıcı Yenileyici
F6

F6 Bor Strong Motor Yağ Katkısı 300 ML Motor Onarıcı Yenileyici

0 Değerlendirme
SKU SP 7028.00
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
500 Ml
Ürün Açıklaması

F6 Bor Strong Nano Technology YK110 300 ML

Yağ katıkları, her çeşit benzinli ve dizel araçlarda kullanılmak üzere hazırlanmış, yüksek teknoloji ürünü BOR bileşenli motor yağı katığıdır. Formülasyonunda yer alan Nano boyuttaki bor parçacıkları ile sürtünmeden kaynaklanan aşınmayı minimuma indirerek, motorun aşınmasını engeller. Nano bor parçacıkları yüzeylere çizilmezlik ve büyük ölçüde kaydırma özelliği kazandırmaktadır. Parçalanmama özelliği ile korozyona karşı dayanıklılık sağlar.

Kullanım Yerleri

Her çeşit Benzin, Dizel, LPG ile çalışan tüm otomobil, otobüs, kamyon, çekici, kamyonet, iş makinesi, askeri araçlar, deniz motorları, sanayide aşınmaya maruz kalan tüm motorların karterlerinde güvenle kullanılabilir.

Özellikleri

Düşük Yakıt Sarfiyatı ve Bakım Masrafları Yakıt sarfiyatını azaltmaya yardımcı olurken, bakım masraflarını da üstün koruma performansından dolayı düşürür. Minimum Aşınma ve Sessiz Çalıştırma Etkeni Oluşturma Nano boyuttaki bor parçacıkları ile sürtünmeden kaynaklanan aşınmayı minimuma indirerek, motorun aşınmasını engeller. Sürtünmeyi azalttığından aracın sessiz çalışmasına yardımcı olur. Yağ Tüketimini Azaltma ve Motor Yağına Homojen Karışma Performansı Formülasyonunda yer alan kimyasallar sayesinde motor yağına ilave edildiğinde kolayca karışır ve yağ tüketimini azaltır.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar