Liqui Moly Ceratec 300 ML Seramik Motor Yağ Katkısı (7181)
Liqui Moly

Liqui Moly Ceratec 300 ML Seramik Motor Yağ Katkısı (7181)

0 Değerlendirme
SKU LM 1173.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
300 Ml
Ürün Açıklaması

Liqui Moly Ceratec

Liqui Moly Ceratec, motor için koruyucu bir performans sunarak potansiyel performansının açığa çıkmasını sağlar. Yüksek teknolojili seramik aşınma koruması sunan Ceratec, piyasada bulunan diğer motor yağları ile karıştırılarak kullanılabilir. Etkili ve kaliteli bir motor yağı katkısı olarak öne çıkan Liqui Moly, sürtünmeyi en aza indirerek motor aksamında meydana gelen aşınmayı ortadan kaldırır. Yalnızca aşınmaya karşı değil, buzlanmaya karşı da önleyici bir performans ortaya koyar. Aynı zamanda yıpranmayı engelleyici özelliğe sahiptir.

İleri teknoloji mikro seramik (katı yağlayıcı) tanecikleri ve kimyasal aşıma önleyici (friction modifier) içermektedir. 0.5 mikrondan küçük katı yağlayıcı partikülleri ile yağ filtresinde düzenli akışı garanti eder. PTFE ve Teflon gibi motora zararlı maddeler içermez. Metaller arasındaki doğrudan teması ortadan kaldırarak mekanik aksamın kusursuz bir şekilde işlemesine olanak tanır. Kalitesi ve etkili performansı ile ön plana çıkan motor koruyucunun özellikleri şunlardır:

  • Tüm motor yağları ile kullanılabilir.
  • Sürtünmeyi ve aşınmayı büyük ölçüde engeller.
  • Yağ kalıntılarına karşı motoru korur.
  • Araç performansını olumlu yönde etkiler.
  • Yakıt tasarrufu sağlayarak çok yönlü bir kullanım sunar.
  • Optimum filtre akış özelliklerini garanti eder.
  • Motor ve şanzıman için yüksek teknolojili seramik aşınma koruması sağlar.

Liqui Moly Ceratec Ne İşe Yarar?

Ceratec, motor yağı ile karıştırılarak kullanılan özel bir formüldür. Motorun kullanım ömrünü uzatan ve aracın performansını olumlu yönde etkileyen Liqui Moly Ceratec, zengin kimyasal içeriği sayesinde sürtünmeyi ve aşınmayı minimuma indirir. Ceratec, motor ve şanzımandaki sürtünme ve aşınmayı azaltır. Seramik partiküllerin özel yapısı, metalde bulunan mikroskobik küçük pürüzleri doldurur ve metalin doğrudan metale temas etmesini önler. Ek bir kimyasal etki maddesi, metal parçalarının ilave düzleştirmesi için sürtünme enerjisini kullanır ve yüzeylerini kaplar. Mekanik motor aksamının kusursuz bir şekilde çalışmasını mümkün kılarak düşük viskozitesi sayesinde yakıt tasarrufu elde etmenize olanak tanır.

  • Ceratec, yüksek teknolojili bir seramik aşınma korumasıdır ve piyasada bulunan tüm yağlarla karıştırılabilir.
  • Ceratec Liqui Moly, kimyasal ve termik bakımdan dayanıklı seramik bileşikler sayesinde sürtünmeyi ve aşınmayı azaltır.
  • Direkt metal-metal temasını önler ve böylece motorların çalışma ömrünü uzatır.
  • Düşük viskozitesi sayesinde benzinli ve dizel motorlarda yakıt tüketimini azaltır.

Liqui Moly Ceratec nasıl kullanılır?

Benzinli, dizel otomobil ve ticari araçlar için uygun özelliklere sahip olan motor koruyucu motor yağına eklenerek kullanılır. 5 litre motor yağı için 300 ml Liqui Moly Ceratec kullanmanız yeterlidir. Yaklaşık 50.000 km menzile sahip olan ceratec liqui moly, uzun soluklu kullanımları mümkün kılar. Islak tip kavramalarda kullanım için uygun olmayan ürün, kullanmadan önce iyice çalkalanarak içerik homojen hâle getirilmelidir.

  • Motor ve şanzıman yağına doğrudan ilave edilir, mümkünse yağ değişiminden hemen sonra konulması tavsiye edilir.
  • CeraTec ilgili yağa eklenir ve kendinden yağlayıcıdır.
  • 300 ml kutu içeriği 5 litre yağ kapasiteli motorlar için yeterlidir.
  • 50.000 km‘ ye varan uzun süreli etki.
  • 100 bin km.ye kadar olan motorlarda etkilidir. Daha yüksek km.li araçlara Mos2'li yağ katkısı önerilir.

Ceratec Yağ Yakmayı Önler mi?

Ceratec, motor içerisinde bulunan aşınmış noktaları kapatarak yağ yakmayı önleyerek maksimum performans elde etmenizi mümkün kılar.

Ceratec Faydalı mı?

Motoru korumayı hedefleyen Ceratec, seramik bazlı yapısıyla son derece faydalı bir deneyim sunar. Aracınızın motor performansını üst noktaya taşıyarak ekstra yakıt tasarrufu sağlamanıza olanak sağlar.


Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar