Wynn's Karbüratör Temizleyici 500 ML - Emme Manifold Temizleyici
Wynn's Karbüratör Temizleyici 500 ML - Emme Manifold Temizleyici
Wynn's

Wynn's Karbüratör Temizleyici 500 ML - Emme Manifold Temizleyici

0 Değerlendirme
SKU ZY 10064.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
500 Ml
Ürün Açıklaması

Wynn's Karbüratör Temizleyici 500 ML - Emme Manifold Temizleyici

ÜRÜN TANIMI

Wynn’s Karbüratör Temizleyici Sprey, emme manifoldundaki, gaz kelebeğindeki ve karbüratörün görünen parçalarındaki kir ve depozitlerin giderilmesini sağlayan temizleyici spreydir.

ÖZELLİKLERİ / FAYDALARI

  • Güçlü solvent içeriği ile kirleri kolayca çözer.
  • Temizlik işlemini yapabilmesi için sprey özelliği güçlüdür.
  • Sökme işlemine gerek kalmadan karbüratör ve hava emiş sistemini temizler.
  • Çamur, vernik ve depozitleri çözer.

KULLANIM YERİ

Benzinli motorların enjeksiyon ve karbüratör hava emiş sisteminde kullanılır. Karbüratörün görünen parçalarında (hava yolları, ayar vidası, venturi, dış parçalar) kullanılabilir. Gaz kelebeği ve jiglede kullanılabilir. Pozitif karter havalandırma valfinde kullanılabilir.

KULLANIM ŞEKLİ

Karbüratör;

Karbüratördeki görünen parçaların temizlenmesi için şu işlemler yapılmalıdır: Hava filtresi çıkarılır . Motor çalıştırılır ve ısınana kadar beklenir. Jigle açık konuma getirilir. Motor sıcakken, emme manifoldundaki kirli parçaların üzerine Wynn’s Karbüratör Temizleyici Sprey sıkılır. İşlem aralıklarla tekrar edilir. Zengin karışım sebebiyle aracın teklemesini önlemek için araç ivmelendirilir. Tüm kirli parçalar temizlenene kadar işleme devam edilir.

Emme Manifoldu/Gaz Kelebeği :

Hava filtresi çıkarılır . Motor ısıtılır. Jigle açık konuma getirilir. Motor sıcakken, emme manifoldundaki kirli parçaların üzerine Wynn’s Karbüratör Temizleyici Sprey aralıklarla sıkılır. Gaz kelebeğine de Wynn’s Karbüratör Temizleyici sıkılır. Hava emiş valfi olan enjeksiyon sistemlerinde, eğer gerekirse valf el ile açılır.

Otomatik Jigle:

Hava filtresi çıkarılır. Motor kapalıyken, jigle valfi manuel açılıp kapatılarak iki ucuna da Wynn’s Karbüratör Temizleyici Sprey sıkılır.

Pozitif Karter Havalandırma Valfi (P.C.V.):

Pozitif karter havalandırma valfinin karter ucu sökülür. Valfin açık ucuna genleşme tüpü yerleştirilir ve valf ileri geri hareket ederken Wynn’s Karbüratör Temizleyici Sprey püskürtülür. Motor çalıştırılı, tamamen tahliye olması için valfin içerisine birkaç kez ürün püskürtülür.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar