Würth Motor Temizleme Sprey 500 Ml
Würth

Würth Motor Temizleme Sprey 500 Ml

0 Değerlendirme
SKU WÜ 22009.00
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
500 Ml
Ürün Açıklaması

Würth Motor Temizleme Sprey 500 Ml

Würth motor temizleyici, motorlarınıza derinlemesine temizlik yapar. Aracınızı yağ ve zift gibi inatçı kirlerden arındırır. Motorlarınızın kısa bir süre içinde temiz bir görünüme ulaşmasına yardımcı olur. Aynı zamanda şanzımanlar, şasiler, makineler ve kaportaların temizlenmesi için de kullanıma uygundur. Motor üzerindeki yağ, gres ve inatçı kirleri temizlemek için, binek araç, motosiklet, çim biçme makinesi ve benzeri tüm motor tipleri için uygun, yıkama gerektirmeyen motor temizleyici.

Kısa sürede temizlik sağlayan sprey formu, motorlara etkin bir şekilde bakım yapar. Aracınızın daha parlak görünmesine katkıda bulunarak bir sonraki kullanıma kadar motorunuzun kirlenmesinin önüne geçer. Bu sayede motorunuzun performansının yükselmesine de yardımcı olur. Aracınızı, hızlı çalışmasına engel olan kirlerden arındırır.

  • Motor temizleme spreyi, motor parçalarına temizlik yaparken oluşabilecek hasarların önüne geçer.
  • Würth motor temizleyici, bakım yaparken motor malzemelerine zarar vermez.
  • Birçok motor parçasıyla kullanılmaya uygun özelliklere sahiptir.
  • Sprey formu sayesinde pratik kullanım avantajı sunar.
  • Ürünün sprey formunda olması motorunuzun temizleme işlemini kolayca tamamlamanızı sağlar.
  • Motor temizleme spreyi ulaşılması zor olan parçalara bile hızlıca nüfuz ederek etkili bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur.
  • Motor temizleme spreyi, biyolojik olarak çözülebilen bir yapıdadır.
  • İnatçı kirleri hızlı bir şekilde çözerken doğa dostu bir kullanım sunar.

Würth Motor Temizleme Spreyi Özellikleri

  • Motor aksamında bulunan hiçbir parçaya zarar vermez.
  • Temizleme işlemine ek olarak parlak bir görünüm kazandırır ve motor yüzeyinde koruma sağlar.
  • Hızlı ve kolay temizleme sunar.
  • Üstün içeriği sayesinde motor üzerindeki yağ, gres ve inatçı kirleri hızlı ve kolay bir biçimde temizler.
  • Çevreye zarar vermeyen, ozonla dost itici gazlar içerir.
  • Ulaşılması zor olan noktalara rahatlıkla ulaşır, kolayca nüfuz eder ve temizler.
  • Elektronik devrelere zarar vermez.
  • Kauçuk, plastik ve boyalı yüzeylere zarar vermez.
  • Silikon içermez.
  • Turunçgil esansı içerir.

Würth Motor Temizleyici Sprey Nasıl Kullanılır?

Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalayın. Spreyi, uygulanacak yüzeye 20 cm mesafeden sıkın. Ürünü kirli yüzeylerin üzerine sıkarak nüfuz etmesini ve yağ, gres ve kirlerin akmasını bekleyin. Çok kirli ve yağlı alanlarda işlem birkaç kez tekrarlanabilir. Kirler yüzeyden aktıktan sonra motoru su ile yıkayabilir ya da kuru ve temiz bir bezle silerek temiz ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Würth motor temizleyicinin su ile kullanımı için yüksek basınçlı hava cihazıyla kullanılması önerilir. Aynı zamanda manuel olarak kullanımı da uygundur. Manuel olarak kullanıldığı takdirde sıcak su ile beraber uygulanması tavsiye edilir. Spreyi uygularken tutuşturucu maddelerden ve alevden uzak tutmanız, ortamı havalandırmanız önerilir. Her iki uygulama şeklinde de dikkat edilmesi gereken konu, uygulama alanındaki ürün kalıntılarının giderilmesidir.


Würth Motor Temizleme Spreyi Ne İşe Yarar?

Motor temizleme spreyi araçlardaki dirençli kirleri derinlemesine temizler. Yağ ve gres gibi kirlerden kısa sürede aracınızı arındırır. Aynı zamanda aracınıza bakım yapar. Aracınızın bir sonraki kullanıma kadar parlak ve temiz kalmasına yardımcı olur. Motor temizleme spreyi, sızma özelliği sayesinde ulaşılması zor olan yerlerdeki kirlere sızarak kolayca temizler. Bünyesinde formaldehit ve halojenli bileşenler gibi içerikler barındırmadığı için çevreye zarar vermez. Binek araç, motosiklet, çim biçme makinesi ve benzeri tüm motor tiplerinin temizlenmesi için uygundur.

Not : Sıcak veya çalışan motorun üstüne asla sıkmayınız. Alev üzerine veya akkor halindeki herhangi bir nesne üzerine sıkmayınız. Tutuşturucu kaynaklardan uzak tutunuz. Ürünü sıkarken kesinlikle sigara içmeyiniz. Ortamda yeterli havalandırmayı sağlayınız. Ürünü direk güneş ışınlarından uzak tutup serin, kuru ve iyi havalandırılmış yerde muhafaza ediniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Würth Motor Temizleme Spreyi Nerelerde Kullanılır?

Motosikletlerde, çim biçme makinelerinde ve benzeri tüm motor araç tiplerinde kullanıma uygundur.

Motor Temizleme Spreyi, Motor Sıcakken Kullanılır mı?

Spreyi motor kullanılırken veya sıcakken uygulama yapılması asla önerilmemektedir. Uygulama sonrasında, motoru çalıştırmadan önce, muhtemel ürün kalıntıları mutlaka temizlenmelidir. Temizlenemeyen ürün kalıntıları, motor çalıştığında duman oluşumuna sebep olabilir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar