F6 Fren Balata Temizleyici Sprey 500 ML
F6

F6 Fren Balata Temizleyici Sprey 500 ML

0 Değerlendirme
SKU SP 7018.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
500 Ml
Ürün Açıklaması

F6 Fren Balata Temizleyici AB 750 500 ML

Fren sisteminin parçalarını ve balata yüzeylerini temizlemek için geliştirilmiş temizleyici, çabuk kuruma, leke bırakmayan özellikte direkt hedefe püskürtülebilen bir sprey çeşididir.

BALATA TEMİZLEYİCİ SPREY KULLANIM YERLERİ:

Otomobil, minibüs, panelvan, hafif ticari vb araçlarda diskli ve kampanalı frenleri ve debriyaj parçalarını, balata tozlarından, yağdan ve kirlerden temizler.

ÖZELLİKLERİ ve FAYDALARI:

Yüksek Temizleme Performansı: Fren sisteminin parçalarında ve lastiklerinde, balatalarda, kampanalarda bulunan balata tozlarını, yağları ve diğer kirleri temizler.

Sistemde Kavrayışı Artırma: Fren ve debriyaj pabuçlarının kavrayışını artırır.

İz Bırakmaz/Çabuk Kuruyan Teknoloji:Yüzeyleri temizlerken zarar vermez, aşındırmaz. Spreylenen bölge çabucak kururken, yüzeyde iz bırakmaz.

Hedefe Püskürtme Özelliği: Farklı dolum sistemi sayesinde direkt hedefe püskürtülerek hem yan yüzeylere yayılacak olan ürünün sarfiyatı sağlanmış, hem de direkt hedef püskürtme özelliğiyle tazyik yaparak temizleme özelliği desteklenmiştir.

KULLANIMI :

Kirli parçaların üzerine sıkınız ve nüfuz etmesini bekleyiniz, parçaları açık havada veya kuru bezle silerek kurutunuz. Çok kirli alanlarda işlemi birkaç kez tekrarlayınız.

Dikkat: Uygulama yapmadan önce lastik ve plastik parçalara uygun olup olmadığını deneyin.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar