Shell Gadus S2 V220 2 15 Kg Lityum Sabunlu Gres
Shell Gadus S2 V220 2 15 Kg Lityum Sabunlu Gres
Shell

Shell Gadus S2 V220 2 15 Kg Lityum Sabunlu Gres

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU S 6780.12
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
15 Kilogram
Ürün Açıklaması

Shell Gadus S2 V220 2

Ürünün Eski Adı: Shell Alvania EP 2, Shell Retinax EP 2

Shell Gadus S2 V220, dünyanın bir numaralı gres markasından beklenen maksimum performansı kullanıcılarına sunar. Lityum sabunlu olan bu üründe yüksek viskozite indeksli baz yağlar, kurşun içermeyen yüksek basınç (EP) katıkları ve diğer yüksek nitelikli katıkların optimum performansı verecek şekilde harmanlanması ile oluşmuştur. Shell Gadus S2 V220 gresleri demir çelik, madencilik, inşaat vb. sektörlerde yatak ve rulmanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

PERFORMANS ÖZELLİKLERİ
- Olağanüstü yük taşıma kapasitesi: Shell Gadus S2 V220 sahip olduğu özel EP katıkları sayesinde ağır ve şok yükler altında dahi gerekli yağ filmini problemsiz sekilde oluşturur.
- Üstün mekanik kararlılık: ürünün kararlılığı çok daha yüksektir. özellikle titreşimin söz konusu olduğu çalışma şartlarında mekanik kararlılığınn iyi olması gresin yumuşamasını ve sistemden akmasını önler.
- Suya karşı direnç: Shell Gadus S2 V220’nin formülasyonu suya karşı dayanıklı olarak geliştirilmiştir.
- Oksidasyon kararlılığı: özel seçilmiş baz yağı sayesinde mükemmel oksidasyon kararlılığına sahiptir. Stok esnasında kararlılığını korur. Yüksek sıcaklıklarda sertleşmez ve rulmanda kalıntı bırakmaz.
- Korozyona karşı mükemmel koruma: Shell Gadus S2 V220’nin yüzeye tutunma özelliği çok yüksektir. Bu sayede suyun varlığında dahi rulmanları korozyona karşı korur.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar