Burtech Kontak Temizleme Yağsız Sprey 400 Ml
Burtech

Burtech Kontak Temizleme Yağsız Sprey 400 Ml

0 Değerlendirme
SKU GER 1060
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
400 Ml

Burtech Kontak Temizleme Yağsız Sprey 400 Ml

Ürün Açıklaması

Yağsız kontak temizleme spreyi, elektrik kontaklarını ve konektörleri geride kalıntı bırakmadan temizlemek için kullanılan bir sprey türüdür. Ekipmanın elektrik iletkenliğine ve performansına müdahale edebilecek kir, gres, oksidasyon ve diğer kirleticileri gidermek için tasarlanmıştır.

Yağsız temaslı temizleme spreyleri, tıbbi veya gıda sınıfı ekipmanlar gibi temiz, kalıntısız bir yüzeyin gerekli olduğu uygulamalar için idealdir. Elektronik tamir ve bakımında olduğu gibi elektronik cihazların üretiminde de kullanılmaktadırlar.

Kontak temizleme spreyi ne işe yarar?

Elektrik ve elektronik parçaları toz, yağ ve diğer kirlerden temizlemek için kullanılır. Hızlı uçucu olduğundan yüzeyde kalıntı bırakmaz. Nem, pas ve korozyon gibi dış etkilere karşı direnç sağlar. Ev aletleri, bahçe teçhizatı, araba kapı ve bagaj kilitleri, araba far tutucuları, fişleri ve fermuarları menteşeler, kilitler, ve evdeki perde raylarında da yağ temizliğinde de kullanılabilir. Elektrik ve elektronik devrelerdeki sorunları çözmede yardımcı olur. Yüzey temizlendikten sonra tekrar yağlama gerekebilir. Periyodik uygulamalar parça ömrünün uzamasını sağlayabilir. Kontak temizleme spreyi elektronik tamir ve bakımında olduğu gibi elektronik cihazların üretiminde de sıklıkla kullanılmaktadır.

Kontak sprey yağlı mı, yağsız mı kullanılır?

Yağlı veya yağsız kontak temizleme spreyi arasındaki seçim, uygulamanın özel gerekliliklerine ve temizlenen ekipmanın türüne bağlı olarak kullanımı uygundur.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar