Liqui Moly Klima Sistem Yağı PAG 46 250 ML (4083)
Liqui Moly

Liqui Moly Klima Sistem Yağı PAG 46 250 ML (4083)

0 Değerlendirme
SKU LM 1229.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
250 Ml

Liqui Moly Klima Sistem Yağı PAG 46 250 ML

Açıklama

Mevcut klima kompresör üreticilerinin gereksinimlerini karşılamaktadır. Liqui moly klima sistem yağı PAG 46 kullanımından sonra contaları yeniler ve şişmelerin önüne geçer. R134a gazına sahip klima yağları ile karıştırılabilir. Hibrid ve elektrikli araçların klima yağı olarak kullanılması tavsiye edilmez.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

  • R134a gazına sahip klima sistemleri için geliştirilmiş.
  • <>Soğutucu madde devresinde kayan ve dönen parçaları yağlamak, sızdırmaz hale getirmek ve soğutmak içindir.
  • Araç veya kompres üreticilerinin talimatları dikkate alınmalıdır.

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli

  • Montaj sırasında contaları ıslatmak için, sistemin iyice sızdırmaz olduğundan emin olmak için yağı bir fırçayla uygulayın.
  • Binek veya ticari araç klima sistemlerinde soğutucu akışkan yağının doldurulması veya değiştirilmesi için özel dolum silindirine dökülür ve ardından klima sistemi dolum cihazı vasıtasıyla soğutucu akışkan devresine eklenir.
  • Soğutucu devresinde bir kaçak varsa karanlık bir odada UV lambası kullanılarak aracın soğutucu akışkan hatları incelenebilir.
  • Not: Kullandıktan sonra, ortam havasındaki nemi emmesini önlemek için yağı her zaman kapatın. PAG klima yağları, motor ve şanzıman yağları gibi kaynağı bilinen atık yağlarla karıştırılmamalı veya atılmamalıdır. PAG klima yağları ayrı olarak toplanmalı ve atık koduna göre imha edilmelidir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar