Mobil Mobilcut 260 20 Lt Metal İşleme Sıvısı
Mobil

Mobil Mobilcut 260 20 Lt Metal İşleme Sıvısı

0 Değerlendirme
SKU M 4862.11
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
20 Litre
Ürün Açıklaması

Mobilcut™ 260

Ürün Tanımı

Mobilcut™, yüksek performanslı, suyla karışabilen metal işleme sıvılarından oluşan Mobil Industrial yağ ürün grubunun ticari markasıdır. Son teknoloji baz yağlar, katkı maddeleri ve emülgatörlerle formüle edilen Mobilcut klorsuz ürün serisi, geniş uygulama alanındaki talaş kaldırarak metal işleme süreçlerinde güvenilir performans sağlar. Mobilcut 260 kararlı bir mikro-emülsiyon oluşturacak şekilde suda kolayca emülsifiye olan yüksek performanslı, yarı-sentetik bir kesme sıvısıdır. Ürün, başta yumuşak sular olmak üzere, çeşitli kalitedeki sularla emülsiyon yapması için tasarlanmıştır ve yüksek basınçlı sistemlerde dahi, köpürmeye karşı dayanıklıdır. Çok az miktarda stabilizör içermesine rağmen, kir ve kontaminasyona karşı çok dayanıklıdır, kontrol ve bakım kolaylığının yanı sıra geleneksel suda çözünebilir yağlara göre daha uzun soğutma ömrü sunmaktadır. Mobilcut 260, Boron ve Boron bileşenleri içermez. Üstün ve sürdürülebilir korozyon korumasının yanında çok iyi ıslatma ve temizleme özellikleri sağlar. EP katıkları ve yağlayıcılık sağlayan maddelerle birlikte uygun baz yağ seçimi, yüksek seviyede talaşlı imalat performansı sunar. Mobilcut 260, VDI 3035 taleplerine uygundur, bu durum sıvının makine parçaları, boyalar, conta ve izolasyon malzemelerine iyi uyum sağladığı anlamına gelir. Mobilcut 260’ın belirli dermotolojik ilintiye sahip olmadığı kanıtlıdır.

Özellikleri ve Faydaları

Mobilcut 260 suyla karışabilen kesme sıvısı, yüksek performans özellikleri sunarak, modern makine atölyelerinin üretkenliğini artırmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Kullanım Yerleri

Mobilcut 260, metal malzemelere uygulanacak tüm talaşlı işleme operasyonları için yüksek performanslı, yarı-sentetik kesme sıvısıdır. Özellikle alüminyum ve alüminyum alaşımların talaşlı imalatında ve hassas metal parçalarda düşük lekelenme potansiyelinin önemli olduğu durumlarda performansı artırır.

Mobilcut 260, bakır alaşımların talaşlı imalatı için uygundur. Bakır alaşımların talaşlı imalatı sırasında, emülsiyonun rengi yeşile dönebilir, ancak iş parçaları üzerinde lekelenme olmayacaktır.

Minimum konsantrasyon %5 olmalıdır. Zorlu uygulamalarda veya işlenmesi zor malzemelerde, konsantrasyon %10’a kadar yükseltilebilir. Su sertliği, 5°dH ile 30°dH arasında olabilir. 60°dH’ye kadar istisnai su sertliği mümkündür. Mobilcut 260, aşırı yumuşak sularda (5°dH) ve kir ile kontaminasyona karşı açık şekilde toleransı yüksek ve esnek emülsiyona ihtiyaç duyulan durumlarda sorun çözücüdür.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar