Speedol Marine Outboard 4T 10W-30 Tekne Motor Yağı 1 Lt
Speedol

Speedol Marine Outboard 4T 10W-30 Tekne Motor Yağı 1 Lt

0 Değerlendirme
SKU SP 7093.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Viskozite
1 Litre

Speedol Marine Outboard 4T 10W30 Deniz Tekne Motor Yağı

NMMA FC-W performansına uyumlu, motor korumasını arttırıcı katıklar kullanılarak harmanlanmış 4 zamanlı dıştan takmalı motorlar ve katalitik konvertörlerle donatılmış römorkör ve içten takmalı motorlar için üretilmiş sentetik karışımlı benzinli deniz motor yağıdır. 

Kullanım Yerleri

Speedol Marine Outboard 4T 10W30, BOMBARDIER, MERCURY, YAMAHA, HONDA & NISSAN/TOHATSO gibi dıştan takmalı 4 zamanlı motorlarda ve VOLVO PENTA gibi içten takmalı ve römorkörlerde kullanılabilir.

Özellikleri ve Faydaları

Yüksek Pas ve Korozyon Direnci: İçeriğinde bulunan pas ve korozyon inhibitörü sayesinde yatakları ve dişli yüzeylerini pas ve korozyona karşı oldukça başarılı bir şekilde korur. Kış mevsimi boyunca çalışmayan motoru korozyona karşı maksimum seviyede korur.

Mükemmel Temizleme Özelliği: Sentetik formülasyonu sayesinde yağ eksiltmeye ve piston kirliliğine karşı yüksek performans sağlar.

Çevre Dostu: Çevreye zarar vermez. Deniz suyu üzerinde yağ tabakası oluşturmaz.

Yüksek Termal Stabilite: Yüksek termal stabilitesi sayesinde yüksek sıcaklıklarda performansını uzun süre korur. Uzun yağ değişimi aralığı sağlarken, yağın ömrünü uzatır. Soğuk iklim koşullarında kolay yağ akışı sağlar. Düşük sıcaklıkta aşınmaya karşı yüksek direnç sağlar. Valf sistemlerini korur. Köpüklenmeyi ve yağ çemberine hava kabarcıklarının girmesini önlemek için köpük önleyici özellikler.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar