H-Mac İnce Makine Yağı Dikiş Makine Yağı 16 Litre
H-Mac İnce Makine Yağı Dikiş Makine Yağı 16 Litre
H-Mac İnce Makine Yağı Dikiş Makine Yağı 16 Litre
H-Mac

H-Mac İnce Makine Yağı Dikiş Makine Yağı 16 Litre

0 Değerlendirme
SKU H 7İMAK.09
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
16 Litre

H-Mac İnce Makine Dikiş Makinesi Yağı

H-Mac ince tekstil makine yağı, laboratuvar ortamında çeşitli analizler sonucu üretilir. Üretilen yağ, dikiş makinesi parçalarının yağlanması ve makine bileşenlerinin korunması amacıyla kullanıma uygun özelliktedir. Zamanla aşınmaya uğrayan parçaların bozulmasını önlemek için dikiş makinesi yağı kullanmak gerekir. Tekstil sanayisi veya ev tipi dikiş makineleri için özel olarak geliştirilen tekstil makine yağı, hareketli metal ekipmanları korumaya yardımcı olur. Böylece yoğun kullanım sonrası makine parçalarının kullanım ömrünü uzatmak mümkündür. Ayrıca yüksek kaliteli parafinik baz yağlar kullanılarak üretilen ürün, parçalarda korozyon oluşumunu engellemeye de destek verir.

H-Mac İnce Makine Dikiş Makinesi Yağı Kullanım Özellikleri ve Faydaları

H-Mac ince dikiş makine yağı kullanımı ile makine parçalarının pas tutmasını önlemek mümkündür. Parçalar arasında yağ filmi oluşturan ürün hem sanayi tipi hem de ev tipi makinelerde kullanıma uygun özelliklere sahiptir. Yağı, yağdanlık yardımı ile kolayca kullanmak ve parçalar arası boşluklara ulaştırabilmeyi destekler. Kolayca yağlama işlemi yapmaya yarayan ürünün faydaları ise şu şekildedir:

  • Dikiş makinelerinin mekik yatağı ve parça bileşenlerinin kullanım ömrünü uzatmaya yardımcı olur.
  • Yüksek akışkanlığa sahip ürün, küçük parçalar arasındaki boşluklara kısa sürede ulaşır.
  • Yağ koruma filmi oluşturan dikiş makinesi yağı, madeni bileşen özelliğine sahiptir.
  • Ürün kullanımıyla, parçalar arası aşınmaları önlemek ve dikiş makinesi motorunda oluşan sürtünme seslerini azaltmak mümkündür.
  • Ürünü belirli periyotlar dahilinde kullanmak, maksimum yağlanma performansı oluşturmaya katkı sağlar.
  • Dikiş makine yağı, parçaların kendi kendini temizlemesine yardımcı olur.
H-Mac İnce Makine Dikiş Makinesi Yağı Kullanım Yerleri

H-Mac ince makine yağı, sanayi sektöründeki endüstriyel dikiş makinelerinde veya ev tipi makinelerde kullanılabilir özelliktedir. Geniş kullanım alanıyla öne çıkan dikiş makine yağı, parçalarda korozyon oluşumunu azaltma etkisiyle kullanıcıların ilgisini çeker. Tekstil makine yağı olarak da adlandırılan ürün, yoğun kullanıma sahip alanlarda makinelerin bakımını sağlamada etkilidir. Bunun yanı sıra parçaların temizlenmesine ve sürtünmeye bağlı aşınmayı önlemeye yardımcı olan dikiş makine yağı, 16 litrelik ambalaj kapasitesi sayesinde uzun süreli kullanıma da imkan verir. Siz de dikiş makine yağı kullanımı ile küçük bileşen parçalarını korozyon ve paslanmaya karşı koruyabilir, tekstil makinelerini uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar