Mobil Vacuoline 528 208 Lt Sirkülasyon Yağı
Mobil

Mobil Vacuoline 528 208 Lt Sirkülasyon Yağı

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 4676.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram

Mobil Vacuoline 528 Sirkülasyon Yağları

Mobil Vacuoline 500 Serisi ürün ailesi geniş yelpazedeki endüstriyel ekipmanlar için çok yönlü bir yağlama olanağı sunar. Mobil Vacuoline 500 Serisi yağlar No Twist haddelerinin ağır şartlarını karşılamak üzere tasarlanmış yüksek performanslı ağır hizmet sirkülasyon yağlarıdır, bununla beraber genel performansları bu yağları dişli ve rulman yağlaması için de mükemmel bir seçim haline getirir. Mobil Vacuoline 500 Serisi Morgan Construction Company’nin yüksek hızlı No Twist çubuk haddelerinin kritik şartlarını ve aynı zamanda Danielli çubuk haddelerinin sirkülasyon yağı taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Yüzeye mükemmel yayılmak ve tutunmak, yağ özelliklerini ekstra korumak, pas ve korozyona karşı ince film koruması sağlamak üzere yüksek kaliteli baz yağlar ve özel bir katık sistemi ile formüle edilmiştir. Mobil Vacuoline 500 oksidasyon ve ısıl bozunmaya karşı mükemmel direnç gösterir ve aşınmaya karşı yüksek seviyede koruma sağlar. Su ve diğer kirleticilerin sistem tankında bulunan yağdan kolayca ayrışmasına olanak sağlayan mükemmel sudan ayrılma özelliğine sahiptir. Mobil Vacuoline 500 Serisi altı farklı viskozite sınıfında mevcuttur.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil Vacuoline 500 Serisi yağlar üstün performansı, markayı destekleyen Araştırma ve Geliştirme uzmanlığı ve dünya çapında teknik desteğe dayalı olarak dünyaca tanınmakta ve takdir görmektedir. Mobil Vacuoline 500 Serisi yağların çok yönlü performansı, onu senelerdir dünya üzerindeki çok sayıda kullanıcının seçimi haline getirmiştir. Mobil Vacuoline 500 serisi, No Twist çubuk haddelerin sirkülasyon sistemlerinin, endüstriyel ve denizcilik dişli kutularının, hidrolik sistemlerinin ve geniş yelpazedeki yardımcı ekipmanların yağlanması için tasarlanmıştır.

Kullanım Yerleri

Bu yağlar öncelikli olarak düz yataklar, makaralı rulmanlar, paralel şaftlar ve konik dişlilerin yağlanmasını amaçlamaktadır. Şoklu yüklere maruz kalmayan ve aşırı basınç performansı gerekmeyen sistemlerde çok amaçlı olarak kullanıma uygundurlar. Mobil Vacuoline 500 serisi su ile kirlenmenin yoğun olduğu sistemlerde sudan iyi ayrışma özelliklerine sahiptir. Mobil Vacuoline 500 serisi çarpma ile yağlama, daldırma ve segmanlı yağlama ile beraber diğer tüm pompa, valf ve yardımcı ekipman bulunan uygulamalarda kullanılmaktadır. Daha yüksek viskoziteli yağların istendiği hidrolik sistemlerde tavsiye edilirler. Uzun süreli yüksek sıcaklığa maruz kalınmasından doğan etkilere özellikle dirençlidirler ve kısa yağ dinlenme sürelerinin bulunduğu sirkülasyon sistemlerinde iyi performans gösterirler.

Tipik uygulamalar şunları içerir:

• No Twist Rod çubuk haddeleri

• Orta hizmet düz, konik, helezon ve çavuş dişli üniteleri

• Sirkülasyon sistemleri

• Mobil Vacuoline 525, 528, 533, aynı zamanda yüksek viskoziteli aşınma önleyici hidrolik yağların istendiği dişli, paletli, radyal ve eksenel pistonlu pompaları bulunan hidrolik sistemlerde de kullanılabilir.

• Hava ve asal gazlar ile çalışan, çıkış sıcaklıkları 150 oC’yi geçmeyen bazı kompresörler ve vakum pompaları, nefeslik hava kompresörleri için uygun değildir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar