Mobil Vacuoline 128 208 Lt Sirkülasyon Yağı
Mobil

Mobil Vacuoline 128 208 Lt Sirkülasyon Yağı

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU M 4611.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram

Mobil Vacuoline 128 Sirkülasyon Yağları

Mobil Vacuoline™ 100 ürün grubu, özellikle çelik haddehanelerindeki destek merdaneleri gibi ağır şekilde su bulaşmasına maruz kalan, tam sıvı yağlaması için tasarlanmış düz yataklar için yüksek kaliteli sirkülasyon sistem yağlarıdır. Özellikle, Morgan "süper sudan ayrışma" gelişmiş yağlayıcı özelliğiği de dahil olmak üzere haddehane rulmanları için beklenen gereksinimleri karşılarlar. Mobil Vacuoline 100 Serisi yağlar, üstün sudan ayrışma kabiliyeti, ısıl bozunma ve oksidasyona karşı iyi direnç ve pas ve korozyona karşı koruma sağlamak için yüksek kaliteli baz yağlardan ve katıklardan formüle edilmiştir. Mobil Vacuoline 100 Serisi yağlar, emülsiyon ve çamur oluşumuna karşı dirençlidirler. Bu nedenle, bu yağlar daha temiz sistem ve filtrelere olanak sağlarlar. Aynı zamanda katı kirleticiler de santrifüj, filtrasyon veya çökeltme yöntemi ile temizlik için hazır olarak ayrılır. Mobil Vacuoline 100 Serisi, yüksek viskozite indeksine ve şiddetli su kontaminasyonu koşulları altında tutulan ve hem tek hem de çift tanklı sirkülasyon sistemleri için tavsiye edilen iyi sudan ayrışabilirliğe sahiptir. Mobil Vacuoline 100 Serisi yağlar, dünya çapında haddehane işletmecileri tarafından tercih edilmektedir. Morgan Construction Company, Worcester, MA, ABD dahil olmak üzere önemli ekipman üreticilerinin güçlü desteğini alır.

Özellikleri ve Faydaları

Mobil Vacuoline ürün ailesi, üstün performansları ve markanın arkasında duran dünya çapında teknik destekleri sayesinde dünyaca tanınmakta ve takdir edilmektedir. Mobil Vacuoline 100 Serisi yağların olağanüstü performansı, onu dünya genelindeki haddehane kullanıcılarının tercihi haline getirmiştir. Vacuoline yağlarının gelişen haddehane tasarımlarının ve uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Morgan Construction da dahil olmak üzere önemli haddehane üreticileriyle yakın temaslarda edinilen deneyimler uygulanmıştır. Mobil Vacuoline 100 Serisi yağlar için bu çalışma, üstün ekipman koruması, son derece güvenilir çalışma ve uzun yağ ömrü ile sonuçlanan pas ve korozyon koruması ve mükemmel sudan ayrışma sağlamak için özel olarak seçilmiş katıklar ile birlikte yüksek kaliteli baz yağlara dayanan bir formülasyonla sonuçlanmıştır. Ürünün özellikleri, avantajları ve potansiyel faydalarının bir incelemesi aşağıda gösterilmiştir.

Kullanım Yerleri

Mobil Vacuoline 100 Serisi yağlar esasen ve neredeyse sadece haddehane uygulamaları için tavsiye edilir ve kullanılır. Bu yağlar aşağıdaki uygulamalar için uygundur:

• Haddehanelerin, özellikle tek veya çift tankın kullanıldığı yatak sistemlerindeki destek hadde yataklarında

• Diğer tam akışkan film kaymalı yatak sistemleri ve özellikle ağır su kirliliğine maruz kalan diğer sektörlerdeki benzer uygulamalarda

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar