Mobil DTE 746 208 Lt Türbin Yağı
Mobil

Mobil DTE 746 208 Lt Türbin Yağı

0 Değerlendirme
SKU M 4812.16
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
180 Kilogram
Ürün Açıklaması

Mobil DTE 746
Üstün Kaliteli Türbin Yağları


Mobil DTE ™ 700 Serisi yağlar, yüksek kalite ve güvenilirlikleriyle uzun süredir tanınan Mobil DTE türbin yağları ailesinin yeni üyelerinden biridir. Mobil DTE 700 Serisi, gaz ve buhar türbini uygulamalarında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış, çinko içermeyen türbin yağlarıdır. Mobil DTE 700 Serisi yağlar, özenle seçilmiş baz yağlar ve antioksidanlar, pas ve korozyon önleyiciler ve köpük önleyiciler de içeren katıklar ile formüle edilmiştir. Bu bileşenler zaman içerisinde oksidasyon ve kimyasal bozunmaya karşı olağanüstü direnç sağlar. Mobil DTE 700 Serisi yağlar, güvenilir çalışma sağlayan mükemmel sudan ayrışabilirlik, emülsiyon oluşumuna karşı direnç ve köpük önleme özellikleri sergiler. Gelişmiş hava tahliye özellikleri, türbin hidrolik kontrol mekanizmaları için kritik öneme sahiptir. Mobil DTE 700 Serisi yağların performans özellikleri, duruş sürelerini kısaltır ve yağ ömrünü uzatır, türbin çalışma güvenilirliğini arttırmaya yardımcı olan mükemmel ekipman koruması sağlar. Mobil DTE 700 Serisi'nin performansı, dünya çapında kullanılan buhar ve gaz türbinleri için çok çeşitli endüstri standartlarını ve ekipman üreticisi şartnamelerini karşılama veya aşma kabiliyetiyle kanıtlanmaktadır.

Kullanım Yerleri

Mobil DTE 700 Serisi, buhar ve gaz türbinlerinin sirkülasyon sistemlerinin gereksinimlerini karşılamak veya aşmak için tasarlanmıştır. Özel uygulamalar aşağıdaki gibidir:

• Yüksek güç çıkışlı baz yük elektrik hatları için elektrik enerjisi üretimi

• Temel yükte veya en üst üretim modlarında çalışan gaz türbini kombine çevrim elektrik santralleri • Sabit santrallerdeki gaz türbinleri

• Gaz veya buhar türbini ana itici güçleri

• Hidroelektrik türbin uygulamaları

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar