Motul GDI Clean 300 Ml Benzinli Araç Yakıt Katkısı
Motul

Motul GDI Clean 300 Ml Benzinli Araç Yakıt Katkısı

0 Değerlendirme
SKU MO2453-00
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
300 Ml
Ürün Açıklaması

Motul GDI Clean 300 Ml

Açıklama

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticilerinden Motul, araç katkıları serisine yeni bir ürün ekledi. MOTUL GDI CLEAN yüksek basınçlı doğrudan yakıt enjeksiyonları, turboşarjlı ya da atmosferik, katalitik konverterli, (BPF) Benzin Partikül Filtreli ya da Filtresiz, ve tüm benzin türleriyle kullanmak için tasarlandı.
MOTUL GDI CLEAN temizleme sürecinde mükemmel yağlama sağlar ve mikro partiküllerin birikmesini önler. Bu sayede Özellikle GDI motorlarına takılmış giriş valfleri ve yüksek basınç yakıt enjeksiyon ağızları daha temizdir. Giriş ve egzoz valfleri, enjektör ağızları, piston başları ve halkaları, ve GDI motorlarının tüm yakıt enjeksiyon sistemini sökmeden tortuyu ve verniği yok etmek için özel olarak geliştirildi. Sürekli olarak yeni teknolojiler keşfetme arzusunda olan Motul Ar-Ge ekibi, müşterilerine ve araç sahiplerine en iyisini sunmak için çalışmaya devam ediyor.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

  • Motorun etkili ve performanslı bir şekilde çalışabilmesi için temiz bir yakıt enjeksiyon sistemine ihtiyaç vardır. MOTUL GDI CLEAN, enjektörleri temizler yakıtın daha iyi püskürtülmesi ve atomizasyon için valf ağızlarında ve yanma odalarında tortu oluşumunu önler ve cilalar.
  • Doğrudan yakıt enjeksiyon sistemindeki tüm kirliliği temizler.

MOTUL GDI CLEAN’in düzenli kullanımı şunları sağlar:

  • Maksimum motor performansı
  • Yakıt tasarrufu
  • Uzun ömürlü yakıt enjeksiyon sistemi
  • Egzoz emisyon kirliliğinde azalma

Kullanım Alanları ve Kullanım Şekli

  • Yakıt ikmali yapmadan önce, kullanım türüne bağlı olarak, (kasaba/şehir koşullarında aralıkları kısaltın) düzenli kullanarak, doğrudan bir kutu MOTUL GDI CLEAN'i tanka dökün. Daha sonra yakıt enjeksiyon sistemi, özellikle valfler, enjektörler ve yanma odaları tamamen temizlenecektir. 70 litreye kadar olan tank kapasiteleri için bir kutu MOTUL GDI CLEAN yeterlidir.
  • Daha büyük tank kapasitesi olması durumunda, önerilen karıştırma oranı %0,50'dir (200:1). Önerilen oranı aşmayın. Gerekirse art arda 2 kez aynı işlemi yapın. İyileştirici işlem: Adaptasyon kiti ile doğrudan yakıt sistemine takarak saf ürünü kullanın.

Motul GDi Clean ne işe yarar?

Subaplarda, yanma odasında, enjektörlerde ve segmanlarda oluşan yakıt kaynaklı tortu ya da kalıntıları temizlemek için tasarlanan GDi Clean, motorun ideal şekilde çalışmasını sağlarken motorun iç temizliğini koruyarak, motoru ideal performans ve verimliliğe kavuşturuyor.

Yeni nesil ufak hacimli ve direkt püskürtmeli olan GDi motorlara özel olarak geliştirilmiş olan GDi Clean, her marka ve her model GDi motorlu araçta kullanılabiliyor. Bir depo benzine, bir kutu (300 ml) eklenmesi yeterli olan GDi Clean’in tavsiye edilen kullanım aralığı her 5000 km’de bir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar