Motul Hybrid 0W8 1 Lt Motor Yağı
Motul

Motul Hybrid 0W8 1 Lt Motor Yağı

0 Değerlendirme
SKU MO2102-02
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
Sentetik
Partikül
Viskozite
1 Litre
Ürün Açıklaması

Motul Hybrid 0W-8 1 Litre

Açıklama

Yeni benzinli motorlarla donatılmış, turboşarjlı veya doğal emişli, doğrudan veya dolaylı enjeksiyonlu Hibrit Elektrikli Araçlar (H.E.V) ve Plug-in Hibrit Elektrikli Araçlar (P.H.E.V) için özel olarak tasarlanmış %100 Sentetik "Yakıt Ekonomisi" motor yağı, çok düşük sürtünme ve çok düşük HTHS (Yüksek Sıcaklık Yüksek Kesme) viskozitesine (≥ 1,7) sahip SAE 0W-8 yağı kullanmak üzere tasarlanmıştır. Menzil Genişletici olarak kullanılan termal benzinli motorla donatılmış akülü elektrikli araçlar (B.E.V) için de uygundur. Viskozite sınıfı SAE 0W-8 yağ veya "Yakıt Ekonomisi" yağ gerektiren modern benzinli motorlar için uygundur.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

  • En son incelemede motor yağı viskozite dereceleri ile ilgili SAE J300 spesifikasyonu, yakıt tüketiminin çok önemli olduğu hibrit benzinli motorlar için özel olarak tasarlanmış yeni bir aşırı akışkan viskozite derecesi tanıttı.
  • Viskozite derecesi SAE 0W-8, hidrodinamik sürtünmeyi en aza indirir ve özellikle yağ soğukken ve aynı zamanda tüm sıcaklık koşullarında önemli yakıt ekonomisi avantajları sağlar.
  • Bu düşük viskozite seviyesi başlangıçta yağ akışını iyileştirir, yağ basıncının daha hızlı yükselmesini sağlar, devir artışını hızlandırır ve motorun uygun sıcaklığa ulaşma sürecini kısaltır.
  • MOTUL HYBRID 0W-8, Motul’un inavasyon başarısı ile HEV, PHEV ve BEV gibi hibrit elektrikli araçların, benzini motorlarının beklenmedik şekilde başlaması ve durmasının gerçekleştiği Range Extender ile çalışan özel motorların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak formüle edilmiştir. Hibrit aracın farklı çalışma aşamalarında motor tutulur. İçten yanmalı motorun hibrit bir araç üzerindeki bu özel çalışma şekli, yağlayıcı için çok spesifik kısıtlamalar oluşturur ve MOTUL HYBRID 0W-8, tüm bu gereksinimleri tam olarak karşılar.
  • Hibrit araçlar üzerindeki uygulamalarda, yağlama maddesinde "Yakıt Ekonomisi" nin özellikleri çok önemlidir, ancak yağlayıcının uçuculuğu nedeniyle bu tür düşük viskoziteli yağ kullanılırken içten yanmalı motorun yağ tüketimini kontrol etme kabiliyeti de çok önemlidir.
  • Özel formülasyonu, MOTUL HYBRID 0W-8’i yağ tüketimini daha iyi kontrol etmek için özellikle yüksek sıcaklıklara dayanıklı hale getirir.Doğa dostu, bu tip yağlayıcılar yakıt tüketimini azaltarak daha az sera gazı (CO2) salınımı sağlar.
  • Boşaltma aralığı: Üreticinin tavsiyelerine göre ve kendi kullanımınıza göre ayarlayın.
  • MOTUL HYBRID 0W-8, sentetik veya mineral yağlarla karıştırılabilir.
  • Kullanmadan önce daima aracın kullanım kılavuzuna bakın.

Standartlar ve Performans Seviyeleri

  • HONDA
  • TOYOTA

Bu tip motor yağı, bazı araçlarda kullanım için uygun olmayabilir. Şüphe durumunda araç kullanıcı el kitabına bakın.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar