F6 Oto Cam Buz Çözücü Sprey 400 ML Donma Önleyici
F6

F6 Oto Cam Buz Çözücü Sprey 400 ML Donma Önleyici

0 Değerlendirme
SKU SP 7109.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
500 Ml
Ürün Açıklaması

F6 Buz Çözücü Sprey 400 ML

Dışarıda dondurucu soğuk olduğu, camlar ve kilit sistemi don ve buzla kaplandığında, sürüşten önce bu don ve buzun tamamen temizlenmesi için kar ve buzun çözülmesi ve tekrar tutmamasına karşı koruma sağlayan etkin bir üründür.

KULLANIM YERLERİ:

Araç camlarında ve Kontrol kilidi olmayan donmuş kapı kilitlerindeki buzları çözer ve tekrar buzlanmaya karşı uzun süreli koruma sağlar. Silecek fıskiyelerindeki buzun temizlenmesinde de etkin bir şekilde kullanılır.

ÖZELLİKLERİ ve FAYDALARI:

Otomobil camlarındaki ve kilitte kar ve buzun çözülerek temizlenmesinde etkin bir üründür. Uygulanan Cam ve kilitte tekrar buzlanmaya karşı uzun süreli koruma sağlar. Kilidi hem korur hem kayganlaştırır. Aerosol sprey şeklindeki ambalajıyla zaman kaybetmeden kolay kullanım kolaylığı sağlar. Normal buz kazıyıcısı kullanılmadığından camlarda çizikler ve leke dalgalanmaları oluşmaz.

KULLANIMI :

Kar ve buz olan yüzeye püskürtmek için Deicer spreyi sıktıktan sonra 3-5 dakika beklemek yeterli olacaktır. Kar ve buzun sorunsuz bir şekilde çözüldüğü görülecektir. Çözülen buz miktarı çok fazla ise sert olmayan bir fırçayla kar ve buz taneleri kaydırılıp tekrar sprey sıkılarak tekrar buz tutmaya karşı koruma sağlanmış olur. Akşamdan cama sıkıldığı takdirde gece boyunca oluşacak kar ve buz etkisi minimumda kalacaktır.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar